Rămâi conectat

Sport

FOTO: ACS Karate Forever Alba Iulia, locul trei la “Cupa Munților Apuseni”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Recent s-a desfășurat Cupa Munților Apuseni la karate, organizată de primăria comunei Bistra, competiție disputată online la care au participat peste 300 de sportivi, la două probe, kata și kumite (cei prezenți îi transmit pe această cale mulțumiri primarului Traian Gligor pentru susținere.

Clubul ACS Karate Foerver Alba Iulia (antrenorii Simion Băluță 7 dan și Alina Băluță 3 dan) s-a clasat pe locul al treilea în ierarhia generală, după Clubul Sportiv Comunal Bistra (antrenor Viviana Pripon 6 dan) și CS Tzunamy Brăila (antrenor Sebastian Cazan 3 dan).

Dar iată rezultatele înregistrate de karateka din Cetatea Marii Uniri, ce au totalizat un număr de 46 de medalii (17 medalii de aur, 14 medalii de argint și 15 medalii de bronz) *Sonia Rad – locul întâi la kata și locul întâi la kumite; *Mădălina Miclea – locul întâi la kata și locul întâi la kumite; *David Borza – locul întâi la kata și locul întâi la kumite; *Eva Baciu – locul doi la kata și locul întâi la kumite; *Eliza Lebădă – locul doi la kata și locul întâi la kumite; *April Dachin – locul întâi la kata și locul doi la kumite; *Ilinca Gheorghe – locul doi la kata și locul întâi la kumite; *Bianca Ungureanu – locul întâi la kata și locul doi la kumite; *Eric Odveremean – locul întâi la kata și locul doi la kumite; *Georgiana Csortan – locul întâi la kata și locul trei la kumite; *Edward Minea – locul trei la kata și locul întâi la kumite; *Iulia Ciucă – locul doi la kata și locul trei la kumite; *Rafaela Muntean – locul întâi la kata și locul trei la kumite; *Miruna Țîr – locul trei la kata și locul întâi la kumite; *Jesica Țîr – locul doi la kata și locul doi la kumite; *Gabriel Baciu – locul doi la kata și locul trei la kumite; *Elisea Stoica – locul trei la kata și locul doi la kumite; *Gabriel Dăhălean – locul trei la kata și locul doi la kumite; *Brian Baba – locul doi la kata și locul doi la kumite; *Ruxandra Buzner – locul trei la kata și locul trei la kumite; *Dragoș Vit – locul întâi la kata și locul trei la kumite; *Robert Bercea – locul trei la kata și locul trei la kumite; *Bogdan Ileană – locul trei la kata și locul trei la kumite.

Suntem tare mândri de karateka noștri și de toată evoluția lor. Pe viitor le dorim cât mai multe realizări în această ramură sportivă și, bineînțeles, de fiecare dată să fie pe podium”, a declarat Alina Băluță, președintele ACS Karate Forever Alba Iulia.

Ultimul concurs din acest an este “Virtual European Cup” aprobat de IMAF Europa și organizat de ACS Karate Forever Alba Iulia și CS Petrom&Petrofac Karate Oltenia/ Gorj. La competiția deschisă tuturor categoriilor de vârstă și stilurilor de arte marțiale și-au anuntat participarea cluburi din România, Polonia, Rusia, Austria, Olanda, la următorele probe: kata, kumite, kung fu kata, kata cu arme, kata echipe. În acest context, reamintim rezultatele de excepție realizate de reprezentanții ACS Karate Forever Alba Iulia la Campionatul European IKU de la Oradea. În dreptul celor 4 sportive din Cetatea Marii Uniri, componente ale lotului național al României, s-au strâns 10 medalii, dintre care două medalii de aur, 5 medalii de argint și 3 medalii de bronz. Eva Baciu (nepoata antrenorului Cornel Țălnar) a fost în două rânduri campioană continentală, Denisa Mincea a devenit de trei ori vicecampioană europeană, iar Diana Surca a cucerit două medalii de argint.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea