Rămâi conectat

Sport

FOTO: Abrudeanul Andrei Nelega a câștigat Cupa României la culturism

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Abrudeanul Andrei Nelega, legitimat la ACS Energy Fit Tg. Mureș a câștigat recent Cupa României la culturism și fitnes, importanta competiție națională desfășurându-se la Reghin. Sportivul din Munții Apuseni a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria Men Physique +179 cm seniori.

Culturismul, sportul al etalării mușchilor, are numeroși practicanți și în județul Alba, rezultatele obținute fiind unele remarcabile, la respectiva întrecere din județul Mureș albaiulianul Cristian Crișan clasându-se pe poziția a 4-a.

Revenind la Andrei, acesta va împlini 25 de ani în luna septembrie și s-a stabilit în municipiul Alba Iulia, după încheierea studiilor universitare.

Nelega a început să practice această ramură sportivă cu un an, în vara lui 2016, participând la două competiții, Pronutrition Grand Prix și Cupa României, principala preocupare în viitor fiind pregătirea Campionatului Național de Fitness, din luna septembrie, de la Tg. Mureș.

Andrei profesează ca și instructor de fitness, acreditat de FRCF, la o sală din municipiul reședință de județ și promite că nu se va opri aici, sugestiv fiind motto-ul ce-l călauzește în sport: “Work hard – Dream big – Make it count!”

 

Sunt bucuros de rezultatul obținut la acest concurs și îmi doresc ca în septembrie să repet perfomanța și să câștig și Openul. Va urma o pregătire mult mai intensă și sper ca munca să fie iarăși răsplătită! Țin să-i multumesc pe această cale antrenorului meu Sebastian Popovici, pentru susținerea și încrederea acordate, dar și tuturor persoanelor care au fost alături de mine pe parcursul pregătirii”, a precizat proaspătul laureat național, după cel mai important rezultat al carierei, până în prezent.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a clasat pe locul II la Olimpiada sportului militar liceal, după ce a obținut rezultate foarte bune atât la individual cât și în echipă la cele două etape ale competiției. Punctele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea