Rămâi conectat

Sport

Fotbal pentru Mateo sub Drăgana! Marţi, ora 17.00, în Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – Unirea Jucu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partidă specială mâine, sub Drăgana, în cadrul etapei a 21-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, reprezentanţii formaţiei cugirene luând decizia ca încasările partidei dintre Metalurgistul Cugir şi Unirea Jucu să fie dotate pentru Mateo, băieţelul din Cugir care suferă de 8 boli şi are nevoie de o operaţie pentru a merge singur.

Folosind acest meci din „intermediară”, marţi, ora 17.00, pe „Arena CSO”, gruparea „roş-albastră” se alătură astfel campaniei umanitare declanşate în localitate pentru sprijinirea acestui copil vitregit de soartă, organizatorii făcând apel la suporteri să fie prezenţi în număr cât mai mare, tocmai din acest motiv, de-al sprijini pe micuţul Mateo.

*Metalurgistul Cugir, unica echipă din Liga a 3-a, cu maximum de puncte în retur

Trecând la fotbal, menţionăm că Metalurgistul Cugir este singura divizionară terţă care în retur a strâns maximum de puncte (12, în cele 4 partide susţinute în 2017), un procentaj de invidiat în Liga a 3-a. Elevii lui Călin Moldovan se mândresc cu o serie fabuloasă ce cuprinde 9 partide invincibile (5 victorii la rând), adunând 25 din cele 27 de puncte posibile. Cu cel mai prolific atac al seriei, amfitrionii au stat în weekend, au beneficiat de o rundă liberă, iar actualmente se plasează pe locul patru al ierarhiei, cu 38 de puncte, iar adversarii sunt pe poziţia a şasea, cu 33 de puncte.

În tur, la Jucu, gazdele au învins cu 2-1, după ce Metalurgistul a deschis scorul. Jucanii, conduşi de pe banca tehnică de fostul rapidist Adrian Iencsi, au bifat în primăvară trei întâlniri fără a scoate mingea din plasă, din efectivul Unirii făcând parte Covaciu (echipier al Metalurgistului în tur) şi Gîţ (ex-Performanţa Ighiu). Fără probleme de efectiv, metalurgiştii abordează primul meci dintr-o serie dificilă, în care se vor duela doar cu echipe de pe primele şase locuri, Unirea Jucu, Comuna Recea, Sănătatea Cluj, FC Zalău şi AFC Hermannstadt, luna aprilie fiind una de foc din acest punct de vedere pentru echipa de sub Drăgana.

Foto: Alexandru CODREA

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea