Fostul consilier al lui Hava taxează gafele lui Pleșa: ”Iar l-a sfătuit portaru’ pe primar. Oare ăștia beau detergent?”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

”Iar l-a sfătuit portaru’ pe primar. Oare ăștia beau detergent?”

Într-o postare pe Facebook, Mihai Coșer, fostul consilier al primarului Mircea Hava îl ,,taxează” pe Gabriel Pleșa pentru comunicatul privind parcările de pe Bulevardul Transilvaniei. Potrivit legislației, acestea nu pot fi trasnformate în parcări rezidențiale decât prin hotărâre a Consiliului Local Alba-Iulia!

Citește și: Parcările din Alba Iulia, de pe bulevardul Transilvaniei, devin rezidențiale: Vor fi alocate persoanelor care dețin abonament de parcare în zona blocurilor din proximitate

,,Iar l-a sfătuit portaru pe primar. Oare ăștia beau detergent?
Facem puțină administrație, Gabi? N-ajunge să trimiți o poză la presă, ca să modifici parcările de pe bulevard în rezidențiale, din municipale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Adică, da, cred că ar vrea asta oamenii care locuiesc pe bulevard. Doar că toate reglementările sunt, clar, decizii ale Consiliului Local, cu avize de la poliție etc. Prin urmare, numai Consiliul Local poate produce astfel de modificări! Știu că-s simpatice prieteniile cu Asociațiile de proprietari, dar cam radicale anunțuri. Și ăștia de la parcări habar nu au, n-au auzit de așa ceva. Trăiască Mihail Sadoveanu, Mihai Viteazu și Corina Chiriac!” a scris Mihai Coșer.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419