Parcările din Alba Iulia, de pe bulevardul Transilvaniei, devin rezidențiale: Vor fi alocate persoanelor care dețin abonament de parcare în zona blocurilor din proximitate

Parcările din Alba Iulia, de pe bulevardul Transilvaniei, devin rezidențiale. Acestea vor fi alocate persoanelor care dețin abonament de parcare în zona blocurilor din proximitate.

Elit ELIT

Primăria municipiului Alba Iulia a luat decizia transformării parcărilor de pe capetele bd. Transilvaniei (aproximativ 100 locuri de parcare aflate în zonele delimitate de bd. Transilvaniei cu bd. 1 Decembrie 1918 și bd. Transilvaniei cu bd. Revoluției 1989) din parcări publice în parcări rezidențiale.

Aceste locuri sunt alocate persoanelor care dețin abonament de parcare în zona blocurilor intrate în proiectul de reabilitare termică din proximitatea zonei.

Durata aproximată a acestei modificări este de 6 luni cu posibilitate de prelungire. Urmare a acestei modificări, în intervalul orar 16:00 – 08:00, parcările de pe capetele bd. Transilvaniei nu pot fi ocupate de alte autoturisme decât cele cărora le-au fost alocate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Cetateanul Turmentat 6 noiembrie 2020 at 9:47

Cine o propus asta ii un cretin, altceva nu poti zice.

Comentariile sunt oprite