Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Florin Roman: „Aşteptăm ca Primăria Alba Iulia să ne solicite ajutorul oficial şi să oferim soluţiile noastre”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, îi îndeamnă pe responsabilii din cadrul Primăriei Alba Iulia să solicite ajutorul pentru găsirea unor soluţii de finanţare a lucrărilor care mai sunt de efectuat la Bazinul Olimpic din Alba Iulia.

„Văd că după decizia Ministerului Dezvoltării în cazul bazinului olimpic s-a lăsat tăcerea la Primăria Alba Iulia, în privinţa soluţiilor de finalizare a lucrărilor. Soluţia trebuie să vină de la beneficiar, adică de la Primăria Alba Iulia. Acolo au fost investite deja peste 70 de miliarde de lei de către guvern. Având în vedere că nu reuşesc să comunic nici cum cu dl primar întrucât tratează cu refuz orice formă de comunicare şi colaborare, îl rog public să spună dacă are soluţii de finanţare sau nu, după ce a dat cu zoaie pe compania care, de bine de rău i-a acordat o finanţare de circa 1,8 milioane de euro. În cazul în care primăria nu poate duce la bun sfârşit finalizarea lucrărilor şi doreşte un dialog constructiv, îl aşteptăm să ne solicite ajutorul oficial, nu prin declaraţii de presă, şi să oferim soluţiile noastre. Ne dorim acest lucru pentru albaiulieni deşi bazinul olimpic este acum exclusiv în ograda Primăriei Alba Iulia, nu a Consiliului Judeţean Alba”, a declarat Florin Roman.

Reamintim că în data de 31 ianuarie, Compania Națională de Investiții (CNI), care funcționează în subordinea Ministerului Dezvoltării, condus de social-democratul Liviu Dragnea, a luat decizia sistării finanțării lucrărilor la bazinele de înot din mai multe localități, printre care şi Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea