Fishtail, noua coafură preferată a vedetelor

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un nou trend face ravagii printre celebrităţi: o coafură simplă, dar de efect, pe care o poţi realiza şi tu. Leona Lewis este una dintre vedetele care se dau în vânt după coada tip fishtail. Dacă vrei să încerci o coafură în trend cea mai bună modalitatea e să te inspiri din stilul vedetelor. Mai nou se poartă fishtail sau altfel spus coada de peşte plată, un soi de împletitură care arată însă mult mai elaborat, mai chic. Chiar dacă pare ceva greu de realizat, nu e deloc aşa. E chiar simplu dacă urmăreşti câţiva paşi:
lPasul I – Dă-ţi tot părul într-o parte, după care separă-l în două cozi. Prinde cu ambele mâini. Indicat este ca podoaba ta capilară să fie îndreptatată în prealabil. În acest fel coada va arăta mult mai bine!
lPasul II – Înşfacă din spatele părţii din stânga o primă şuviţă şi trece-o peste coadă. Fă acelaşi lucru şi cu partea din dreapta şi repetă procedeul ori de câte ori este nevoie. Nu te grăbi, şuviţele subţiri trebuie să învelească perfect cele două cozi, într-un joc estetic deosebit. Practic în loc să împleteşti normal, împleteşti din spate.
lPasul III – Prinde codiţa foarte strâns cu un elastic şi aplatizează coada rezultată cu mâna. Nu te sfii să o aranjezi trâgând puţin de margini!

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

SANDA 15 decembrie 2010 at 18:46

pt voi nu exista imagini????

Comentariile sunt oprite