Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

Fishtail, noua coafură preferată a vedetelor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un nou trend face ravagii printre celebrităţi: o coafură simplă, dar de efect, pe care o poţi realiza şi tu. Leona Lewis este una dintre vedetele care se dau în vânt după coada tip fishtail. Dacă vrei să încerci o coafură în trend cea mai bună modalitatea e să te inspiri din stilul vedetelor. Mai nou se poartă fishtail sau altfel spus coada de peşte plată, un soi de împletitură care arată însă mult mai elaborat, mai chic. Chiar dacă pare ceva greu de realizat, nu e deloc aşa. E chiar simplu dacă urmăreşti câţiva paşi:
lPasul I – Dă-ţi tot părul într-o parte, după care separă-l în două cozi. Prinde cu ambele mâini. Indicat este ca podoaba ta capilară să fie îndreptatată în prealabil. În acest fel coada va arăta mult mai bine!
lPasul II – Înşfacă din spatele părţii din stânga o primă şuviţă şi trece-o peste coadă. Fă acelaşi lucru şi cu partea din dreapta şi repetă procedeul ori de câte ori este nevoie. Nu te grăbi, şuviţele subţiri trebuie să învelească perfect cele două cozi, într-un joc estetic deosebit. Practic în loc să împleteşti normal, împleteşti din spate.
lPasul III – Prinde codiţa foarte strâns cu un elastic şi aplatizează coada rezultată cu mâna. Nu te sfii să o aranjezi trâgând puţin de margini!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…” O fotografie cu felul în care arată o staţie de autobuz din municipiul Alba Iulia, în cartierul Orizont, a atras atenția internauților, care, mai în glumă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea