Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Finala Cupei României în avans, Liga a IV-a: Inter Ciugud – Dalia Sport Daia Română 4-0 (0-0), în Liga a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inter Ciugud - Industria Galda 21Într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii a IV-a, echipa lui George Ciucă a luat un avans moral în faţa dăienilor, învingându-i cu un scor categoric, vizitatorii pierzând după 5 jocuri invincibile.

Cele două combatante se vor revedea în 7 iunie, la Galda de Jos, în surprinzătoarea finală a Cupei României.

În această rundă, se remarcă retragerea Arenei Alba Iulia, o decizie ce a bulversat fotbalul judeţean, câştigarea matematică a campionatului de către suprinzătoarea nou-promovată Industria Galda de Jos, dar şi scorul fluviul cu care a pierdut Metalul la Vinţu de Jos 0-8!!!

*Inter Ciugud – Dalia Sport Daia Română 4-0 (0-0): Iul. Stoia (47), Frătean (51), I. Gherman (80), Andreica (83).

Oaspeţii au rămas în minutul 62 în inferioritate, E. Dragomir fiind eliminat.

De la ora 18.00: Industria Galda de Jos – Performanţa Alba Iulia 3-0 (1-0): Bodea (26), Fl. Creţiu (55), Cămărăşan (87);

Mureşul Vinţu de Jos – Metalul Aiud  8-0 (4-0): Răcătăian (4, 37, 71), Borşoi (24, 44, 60), portarul Ad. Roman (55, penalty), Albu (90).

A 15-a înfrângere la rând pentru „lanterna roşie”, Metalul – echipa de tradiţie devenit partenerul bun pentru ajustarea golaverajului!

Într-o rundă caracterizată de retragerea suprinzătoare a Arenei Alba Iulia, Viitorul Sântimbru a învins Cuprirom Abrud cu scorul de 2-0 (0-0), goluri marcate de Breaz (47, 60), aflându-se acum la egalitate de puncte cu moţii, în bătălia pentru locul trei.

*CS Ocna Mureş – Energia Săsciori 3-1 (1-1), reuşite semnate de I. Cociş (38, junior de 16 ani), Odvos (66), Pereat (68)/ Petruşel (38)

 Rapid CFR Teiuş a stat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea