Finala campionatului, CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 2-3, după un meci incredibil | Egalitate, suspansul continuă și titlul se decide la Blaj!

Volei Alba Blaj a reușit să câștige al 4-lea meci al finalei mari, la Târgoviște, o victorie imensă, scor 3-2 (25-17, 20-25, 25-17, 21-25, 15-12). A fost un meci dramatic, tranșat la „tie break”. Suspansul și nebunia continuă, este 2-2 la „general” și titlul se decide la Blaj.

*Rotar: „Acum prima șansă la titlu este a noastră”

Prima șansă este a noastră. fetele au arătat caracter, iar acum vom juca cu titlul pe masă la Blaj. Dacă vom lua al doilea campionat, vom intra în istorie„, a precizat primarul Gheorghe Rotar.

ELIT

*Sergiu Ștefănescu: „Trebuie să fim calmi, să nu lăsăm titlul să plece de la Blaj”

„Acum așteptăm ca toți suporterii să fie alături de noi, pentru a lua un titlu care este al Blajului, al întregului oraș. La Târgoviște s-a jucat cu cupa pe masă și șampania la rece, acum noi trebuie să fim calmi, lucizi, să jucăm fiecare punct cu determinare și să nu lăsăm titlul să plece de la Blaj”, a precizat președintele Sergiu Ștefănescu.

Volei Alba Blaj era obligată să câștige acest duel decisiv pentru a mai avea șanse la al doilea titlul consecutiv și a disputa meciul decisiv acasă, în fața suporterilor. Iar fetele lui Zakoc au luptat extraordinar pentru a reuși să se impună într-un meci epuizant, pe muchie de cuțit.

*În setul decisiv, nervii mai tari

Blajul a avut avantaj în setul decisiv, 8-4, dar gazdele s-au apropiat periculos la două puncte (7-9 și 9-11). Gazdele au o revenire periculoasă, strâng trei puncte la rând, dar Salaoru limpezește soarta meciului, ajungând la 13-10!

ADEZIUNE PLUS

Campioana a dat dovadă de forță și fiind cu cuțitul la os s-a impus după o partidă epuizantă, ce a durat mai bine de două ore. Echipa lui Zakoc a condus în două rânduri, a fost egalată, dar Volei Alba Blaj a luptat admirabil până la capăt și a reușit să împingă finala, una dramatică, în meciul decisiv.

*Joi, în Sala „Timotei Cipariu” se decide titlul!

Joi, 5 mai în Sala „Timotei Cipariu”, de la ora 18.00 va fi ultima bătălie a unui război Blaj – Târgoviște, meci care va decide cine va fi campioana 2016.

S-a jucat cu titlul pe masă, CSM Târgoviște având 2-1 la „general” și șansa să desfacă șampania în cazul unui succes.

 

Au evoluat: Ana Grbac, Jovana Vesovic, Ivana Plchotova, Ioana Nemțanu, Dubravka Djuric, Adina Salaoru și Marina Vujovic (libero); au mai intrat Jelena Alajbeg, Anamaria Berdilă;  Denisa Viloiu, Vali Rusu, Adriana Bobi  (n-a prins lotul Leticia Boscacci).

Dan HENEGAR

Te-ar putea interesa și:

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO: Volei Alba Blaj – MCM Kaposvar 3-0, în turul semifinalelor Cupei Challenge | Pas spre o nouă finală europeană

CSM Volei Alba Blaj a învins cu 3-0 (25-13, 25-18, 25-16), la Tg. Mureș, formația maghiară 1. MCM-Diamant Kaposvár în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

După un an 2020 în “alb” și “negru”, Daniel Nicula vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș pentru a juca mai mult

Pentru Daniel Nicula, puștiul minune crescut la Așezământul Social “Sf. Ghelasie” din Stremț, anul 2020 a fost unul cu lumini… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

claudiu 29 aprilie 2016 at 21:49

You”never walk alone se potriveste de minune echipei noastre

Blaj - uber alles 1 mai 2016 at 8:17

fiindca asa-s blajenii !

Comentariile sunt oprite