Filmare aeriană: Cercetașii din Alba Iulia au dat strălucire Cetății, la Festivalul Luminii

Sâmbătă seara, la Alba Iulia a avut loc o nouă ediție a Festivalului Luminii, un eveniment deosebit de spectaculos realizat de cercetașii Centrului Local ”Axente Sever”. 

filmare festivalul luminiiDin 2010 încoace, cercetașii albaiulieni îi surprind pe localnici, dar și pe turiști cu imaginația pe care o pun ”la bătaie” pentru amenajarea spațiului în care se desfășoară festivalul, și merită din plin felicitări pentru originalitate, eforturi și nu în ultimul rând modul în care se mobilizează pentru asta.

În acest an putem vedea și de la înălțime efectul creat de miile de candele strălucitoare, în cutiuțe de hârtie confecționate manual, care au luminat traseul primelor trei Porți ale Cetății. Atmosfera de basm care a cuprins Cetatea Alba Carolina a fost surprinsă în imagini aeriene, într-un video semnat de Călin Magda, pe care vă invităm să-l vizionați.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

abcd 10 mai 2015 at 16:33

felicitari tuturor cercetatasilor.chiar mi-au placut foarte mult ideiile lor,originalitatea.ma bucur ca aveam in alba iulia asemenea tineri cu un asemenea spirit.felicitari

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...