Rămâi conectat

Ştirea Ta

Fii sexy pe 14 februarie!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vrei să fii incredibil de sexy de Ziua Îndrăgostiţilor? Iată ce trebuie să faci:
lPiele perfect fină – Programează-ţi o epilare la salon. Astfel te asiguri că pielea ta va fi perfect fină.
lO baie aromată – Înainte de seara fierbinte pe care o vei petrece alături de iubitul tău, fă o baie aromată şi exfoliază-ţi tot corpul cu o perie de baie sau un scrub. Aplică apoi un unt sau o loţiune de corp cu aromă delicioasă şi masează delicat. Pulverizează puţin parfum pe părul proaspăt spălat, înainte de a-l usca.
lUnghii sexy – Lacul de unghii roşu sau în nuanţe închise este ideal pentru o ţinută provocatoare şi sexy. Nu uita să asortezi manichiura cu pedichiura!
lLenjerie provocatoare – Este momentul să-ţi achiziţionezi cea mai sexy şi mai provocatoare lenjerie intimă pe care iubitul tău a văzut-o vreodată. Şochează-l!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord Un şofer a fost aproape de a provoca o tragedie miercuri, după două depăşiri extrem de periculoase făcute pe un drum cu două benzi. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, pe drumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea