Rămâi conectat

Sport

Fetiţa, Iclănzan şi Seiwerth (Performanţa Ighiu), ofertaţi din eşaloanele superioare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanţa Ighiu a terminat turul de campionat pe locul secund în clasamentul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, la 4 puncte de „U” Cluj şi în continuare are obiectiv promovarea în Liga a 2-a. În acelaşi timp însă, câţiva dintre jucătorii lui Mihai Manea au oferte să facă pasul spre eşaloanele superioare. 

Astfel, de Iclănzan şi Unguru se interesează ACS Şirineasa, liderul Seriei a 4-a din eşalonul terţ, iar golgheterul Fetiţa (8 goluri) este pe lista Ripensiei Timişoara. De asemenea juniorul Cristian Seiwerth (6 reuşite în prima parte a campionatului), ce aparţine de Hermannstadt, este urmărit insistent de câteva formaţii din Liga a 2-a. „Concret nu am primit nimic, însă avem anumite informaţii despre interesul altor cluburi. Este de discutat pe această temă, nu spunem „nu” din start. Să vedem ce oferte concrete sunt, condiţiile, care sunt echipele, şi apoi stabilim pretenţiile. Nu ne putem opune în cazul în care un fotbalist vrea să joace mai sus„, a menţionat Armando Popescu, oficialul Performanţei Ighiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, eliminată în semifinalele Cupei României, după 1-3 cu CSM Târgoviște!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a fost eliminată în semifinalele Cupei României, pierzând 1-3 (26-28, 20-25, 25-16, 25-21) cu rivala CSM Târgoviște. Final Four-ul Cupei României se dispută la Mioveni, a doua semifinală fiind între Rapid și Dinamo. În aceeași sală unde Volei Alba Blaj a fost eliminată din grupele Ligii Campionilor, după înfrângerea cu Prometey Dnipro, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea