Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Femeie din Aiud trimisă în judecată pentru tentativă de omor: A înjunghiat un bărbat cu un cuțit!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Femeie din Aiud trimisă în judecată pentru tentativă de omor.

O femeie în vârstă de 53 de ani a fost trimisă în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru tentativă de omor. Mărcuș Marcela este acuzată că a pus în pericol viața unui bărbat după ce l-a înjunghiat cu un cuțit.

Agresiunea a avut loc în 12 noiembrie 2017. ”S-a reținut că în timp ce persoana vătămată, F. V. se afla la locuința numitei Mărcuș Marcela, situată în municipiul Aiud, aceasta din urmă, pe fondul consumului de alcool, în urma unei neînțelegeri spontane apărute, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit, provocându-i o plagă penetrantă a hemitoracelui stâng, leziuni care pentru vindecare au necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în primejdie”, susțin anchetatorii în actul de sesizare a instanței.

Femeia a ajuns după gratii în 13 noiembrie. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba și urmează etapa camerei preliminare.

Femeia riscă până la 10 ani de închisoare.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea