Rămâi conectat

Sport

FC Unirea Alba Iulia salută înfiinţarea Ligii Suporterilor, dar se dezice de politică

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Clubul FC Unirea 2006 SA Alba Iulia salută înfiinţarea Ligii Suporterilor Unirii Alba Iulia acum când fotbalul albaiulian are mare nevoie de suporteri. Ne bucurăm că suporterii vor să revină alături de echipă după o perioadă destul de lungă de absenţă în care echipa a fost privată de prezenţa suporterilor adevăraţi şi a galeriei „Black Warriors”.
Ne declarăm disponibilitatea şi colaborarea cu adevăraţii suporteri în tentativa noastră de revenire a echipei pe locurile fruntaşe ale Ligii a II-a, dar ne dezicem total de orice încercare de politizare a sportului, a fotbalului albaiulian, în conformitate cu reglementările FRF, UEFA şi FIFA.
Considerăm că intervenţiile politicului în viaţa sportivă nu fac altceva decât să întineze scopul şi idealul sportivităţii însăşi.
Orice susţinere morală, financiară a echipei, a sportivilor de azi şi de ieri este binevenită atât timp cât se face cu suflet, cu însemnele şi culorile clubului şi nu cu drapelul vreunui partid.
(Comunicat de presă semnat Consiliul de Administraţie SC FC Unirea 2006 SA Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Meci amical, Industria Galda – CSU Alba Iulia 2-3 (1-1) | Studenții, la a 4-a victorie la rând, Himcinschi – la primul eșec

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un meci amical, Industria Galda – CSU Alba Iulia 2-3 (1-1), studenții realizând la a 4-a victorie la rând, în vreme ce Himcinschi a înregistrat primul eșec. Amical tensionat între Industria Galda de Jos și CS Universitar Alba Iulia, încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-2 (1-1). Studenții au bifat a 4-a victorie consecutivă, iar formația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea