Rămâi conectat

Sport

FC Inter Sibiu – Unirea Alba Iulia 2-2 (1-0), în ultimul meci amical al iernii | „Alb-negrii” au revenit de la 0-2

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a susținut ultimul test înaintea debutului sezonului de primăvară, în deplasare cu FC Inter Sibiu, liderul Ligii a 4-a din județul vecin, o remiză, scor 2-2 (0-1).

Gazdele au avut 1-0 la pauză, gol Greavu (31) și-au majorat avantajul la reluare, când a punctat Stoia (58),  însă uniriștii au marcat prin Scrob și Indrei, restabilind egalitatea pe tabelă.

FC Inter Sibiu are maximum de puncte din 13 runde și un golaveraj incredibil, 84-1, iar în această iarnă a mai jucat un meci de verificare cu o reprezentantă a Albei, 2-1 cu Industria Galda de Jos.

 

7 jucători transferați în intersezon s-au regăsit în formula de start a divizionarei terțe, dintre achiziții nefiind titular doar nigerianul Oluwaseun, inytrat la pauză . De asemenea, albaiulienii l-au mai menținut încă o săptămână în probe pe fundașul central Balop Jandilan (n. 2003, din Camerun, are și cetățenie belgiană, legitimat la City Pirates Antwerpen), la ceilați doi jucători testați în amicalul cu ACS Crăciunelu renunțându-se.

Unirea: Ciorgovean – Harangozo, Scrob, Adnan, Banienschi –  Ispas, Bârdea, Dehelean, Indrei – Cârloanță, Iepure; au mai intrat Fetița, Oluwaseun; absent Mâlnă (probleme medicale). Antrenori Marcel Rusu, Mircea Oprea, Robert Sicoe, Petre Clep.

Primul meci oficial va fi sâmbătă, 12 martie, în deplasare cu Gloria Bistrița-Năsăud, preluată în intersezon de Adrian Falub.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea