Rămâi conectat

Sport

Fără emoţii pentru Popov pe terenul „lanternei roşii”: Nova Vita Tg. Mureş – CSU Alba Iulia 40-88

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia s-a distrat la Tg. Mureş, pe terenul „lanternei roşii” din prima ligă, Nova Vita, formaţie ce a înregistrat numai eşecuri. A fost un simplu antrenament cu public pentru echipa lui Popov, formaţie ce străbate un program extrem de încărcat, marţi fiind o deplasare în Cehia, la Brno, pentru disputa cu echipa locală, în cadrul CEWL.

Studentele au realizat al 5-lea succes la rând, au preluat şefia întrecerii, iar în stagiunea internă au sâmbăta viitoare un alt meci uşor, la penultima clasată, SCM CSŞ Craiova. Meciul de la Târgu Mureş a fost unul fără istoric, CSU conducând partida de la un capăt la celălalt, impunându-se la final cu scorul de 88-40. Pe sferturi tabela a arătat astfel: 17-18, 6-25, 4-27, 13-18. Cu toate că Reed a fost lăsată acasă din motive medicale, ofensiva echipei din Cetatea Marii Uniri a funcţionat, Sasa Cadjo fiind MVP-ul partidei.

CSU a început greu partida împotriva „lanternei roşii”, iar după primul sfert avea avantaj de doar un punct pe tabelă 18-17, însă apoi defensiva a funcţionat bine, şi în sferturile 2 şi 3 s-au primit numai 10 puncte în total. „La început a fost o lipsă de concentrare la jucătoarele mele, dar ulterior am început să jucăm normal şi nu am avut nicio problemă. A fost practic un meci de antrenament, împotriva ultimei clasate, am folosit toate jucătoarele disponibile şi e bine că avem şi astfel de meciuri mai uşoare între partidele cu miză din campionat şi Liga Europei Centrale. Sper să facem o figură frumoasă în deplasarea din Cehia”, a apreciat Miroslav Popov. „A fost un examen bun pentru meciul ce urmează din Cehia şi cred că antrenorul Popov a reuşit să testeze unele lucruri noi pentru ceea ce urmează în acest sezon”, a conchis Bogdan Duma, preşedintele CA al CSU Alba Iulia.

Cele 88 de puncte ale formaţiei CSU au fost reuşite de către: Sasa Cadjo – 21, Ildiko Nagy – 14, Khadijah Wittington – 12, Jovana Vukoje – 11, Breanna Salley – 8, Sica Cuzic, Tiffany Brown şi Alexandra Uiuiu câte 6 puncte, respectiv Larisa Toma – 4 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea