Rămâi conectat

Sport

“Fantasticii” de la CSȘ Blaj, calificați la turneele semifinale de speranțe și cadeți

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSȘ Blaj are 4 echipe calificate la turneele semifinale ale competițiilor naționale de volei juvenil, după disputarea primei faze a campionatelor. Pe lângă formațiile de speranțe feminin (antrenori Emil Ciufudean și Dan Ioan Moldovan) și juniori masculin (antrenor Alexandru Man), celelalte două formații din “Mica Romă” ce au reușit să treacă de grupe, respectiv speranțele (în galben) și cadeții (în verde) masculin, sunt pregătite de prof. Silvia Marcu.

Astfel, în 19-20 martie, la Ștei, va fi unul dintre turneele semifinale, unde CSȘ Blaj va fi prezentă alături de CSȘ „Avram Iancu” Ștei, CSȘ Zalău și CSȘ 2 Baia Mare. La un alt turneu semifinal, dar la Zalău, se va afla CS Ocna Mureș (antrenor Lucian Victoratos), împreună cu Academia de Volei „Lazăr Marius” Zalău, CSȘ Caransebeș și CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni.

Pornind de la dorința de a reuși și fiind dedicați voleiului, după multă muncă, disciplină și responsabilitate, acești copii minunați continuă șirul rezultatelor bune, reușind și în acest an competițional calificarea la turneele semifinale de speranțe și cadeți. I-am denumit «fantasticii» pentru că întotdeauna au găsit puterea de a depăși orice obstacol, momentele dificile pe parcursul antrenamentelor și campionatului. Sunt mândră și mulțumită de prestația sportivilor mei. Împreună ne îndreptăm atenția spre turneele care ne așteaptă, iar obiectivul nostru este acela de a ne califica la turneele finale. Nu va fi ușor dar cu siguranță va merita efortul”, a transmis Silvia Marcu.

La speranțe, lotul a fost format din Antonio Dancu/ cpt, Raul Șilean, Tudor Iuga, Andrei Șuteu, Andrei Câmpean, Adrian Bolgar, Rareș Cojocaru, David Deneș, Gabriel Coman, Teodor Jidveian, Alexandru Sechel și Horea Luncean. CSȘ Blaj a fost repartizată în grupa D, unde a terminat pe locul al 3-lea, cu 22 de puncte (7 victorii și 5 insuccese), întrecând CS Ocna Mureș (6 puncte, două victorii) și LPS Bistrița (3 puncte), pe primele poziții situându-se CSȘ “Avram Iancu” Ștei (36 de puncte), un singur set pierdut, la Blaj) și CSȘ Caransebeș (23 de puncte).

Efectivul cadeților a fost compus din Sebastian Șuteu/ cpt, Sergiu Șolea, David Hentea, Eric Haidău, Paul Birilă, Andrei Luncean, Bogdan Poantă, Andrei Câmpean, Antonio Dancu, Raul Șilean, Iuga Tudor și Gabriel Coman (5 dintre voleibaliști evoluează și la speranțe). Tot în seria D a participat echipa din “Mica Romă”, unde a ocupat locul secund, cu 9 puncte (3 succese și două înfrângeri). Au mai participat CSȘ Viitorul Cluj (15 puncte, locul 1, fără set pierdut), Pro Volei Arad (8 p, locul 3), CS Ocna Mureș (un punct, locul 4).

Mulțumim susținătorilor noștri și în special inimoșilor și neobosiților părinți, prezenți la toate jocurile indiferent de locul de disputare. Ei reprezintă sufletul echipei”, a conchis Silvia Marcu. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea