Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FânFest la Roșia Montană, 13-16 august. Ediție aniversară la zece ani. Concerte, teatru, filme, ateliere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FânFest Roșia Montană, 13-16 august, cel mai cunoscut festival alternativ din România, a ajuns la a zecea ediție.

Fan Fest 2015Ediția aniversară din acest an va cuprinde o serie largă de evenimente, programul de anul acesta cuprinzând concerte live, expoziții, filme documentare, tururi ghidate și cea mai mare întrunire a activiștilor din România în cadrul forumului social de activism.

În acest an, Muzica FânFest aduce împreună pe scena festivalului numeroși artiști atât de la noi, cât și din alte țări. Îi vom putea asculta pe Travka, Iordache, Harry Tavitian, Fine it’s Pink, Riddim Colony (HU), Crowd Control, Pietonu, Diamonds are Forever, Mere, Omu Gnom, Sang Conteste (FR), Nemesis (FR), grupul de percuție Bălașa și sZempol Offchestra. În zona de FânFest Lounge vor mixa: Blanilla, Chuck Borris, Deeproots, Dex, Digital Selekta, Dubase, High Kulture, Injektah, Irie Warriors, Levy, Low Freq, Madliquid, Mighty Boogie, Mike Vato, MRK, Musai Soundworks, Newgotti, PUIU, Tomma Alistar, UFE, Un Guru și ZO.

Toți invitații ce au luat parte la cele 10 ediții ale festivalului au făcut-o pro-bono. Este vorba despre peste 300 de muzicieni, 30 de autori, 20 de trupe de teatru, 60 de producători de filme, 1500 de voluntari, 40 000 de participanți și un deceniu de muncă voluntară ne-au arătat că implicarea civică are puterea să țină munții în loc.

 

Anul acesta organizatorii au pregătit ateliere de neratat cu localnicii din Roșia. Poveștile lor și sfaturile mestesugărești vor face ca experiența ta la Roșia Montană să fie una completă și infinit mai bogată. Poți vedea cum se face mierea, cum se prelucrează lemnul, cum se fac plăcintele, cum se cântă la orgă sau cum se corșetează celebrele șosete de lână de la Roșia Montană!

De asemenea vor avea loc activități educative care sa-i stimuleze și pe cei mai mici participanți la joaca, gândire, reflecție, mișcare, decizii dar mai ales distracție! Anul acesta va fi pregătit și un spațiu destinat părinților în care se va discuta despre metode de educație, școlile noastre și dezvoltarea valorilor.

 

Participanții au acces GRATUIT la toate evenimentele.

BP

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea