Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

„Falsul” Martina Utla (Cehia) – un nou transfer la Volei Alba Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Martina Utla Volei Alba Blaj„Falsul” Martina Utla (Cehia, 28 de ani) este noul transfer al echipei Volei Alba-Blaj.

Longilina jucătoare (1,92 metri) urmează să o înlocuiască în efectiv pe Millagros Collar şi se speră că va întări forţa de atac a echipe din „Mica Romă”. „O jucătoare pe care ne-am dorit-o şi am vrut să o aducem la Blaj. E un avantaj că este o voleibalistă din Uniunea Europeană, vine dintr-un campionat puternic. În principiu campania de transferuri s-a încheiat, suntem acoperiţi pe toate posturile”, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.

*Vine din Germania

Utla a evoluat în ţara natală la cluburi precum TJ Mital Ostrava, VK Kralovo Pole Brno, apoi la Kifissias Atena şi din 2011 în Germania, la VfB 91 Suhl, Dresden SC (2012-2013, cu care a jucat finala campionatului) şi VolleyStars Thuringen (din 2013, s-a calificat în finala Cupei în acest sezon)

*Veniri – plecări 4-4

Până în prezent echipa blăjeană a reuşit patru transferuri: Natasha Matseichyk (Belarus, venită de la Zhetysu, campioană în Kazakhstan, 29 de ani, centru, componentă a echipei naţionale), Ioana Nemţanu (25 de ani, pe postul de extremă, Elveţia, Volley Köniz, componentă a naţionalei României)  şi braziliana Jacqueline Souza (28 ani, coordonator, Rio Do Sol), plus Marina Utla (Cehia, componentă a naţionalei ţarii respective).

De asemenea, pe lângă Viloiu, au părăsit efectivul Miroslava Kijakova, Florencia Busquets şi Millagros Collar. Raportat la sezonul precedent, jucătoarele române continuă, inclusiv veteranele Luminiţa Trombiţaş şi Adriana Dudnic, iar dintre straniere şi-a prelungit contractul contractul libero-ul sloven Katja Medved.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Energia Săsciori, primul eșec din retur, la Stremț | Victorii externe pentru Inter Unirea și Hidro Mecanica Șugag

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a 26-a a Ligii 4 se remarcă acel 32-0 realizat de Performanța Ighiu, un scor record cu „lanterna roșie”. Voința Stremț a produs primul eșec din retur pentru Energia Săsciori, în final marcând și portarul Dragoș Pop. Liderul CIL Blaj a învins 13-0 pe CS Zlatna. Spicul Daia Română s-a impus în prelungiri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea