Rămâi conectat

Ştirea Ta

Fă-l să te aprecieze, arată-i ce are lângă el…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Cu siguranţă sunt momente, zile în care simţi că ai putea să lipseşti toată ziua şi partenerul tău de viaţă nici nu ar observa ori simţi că el nu vede căte lucruri faci doar pentru ca el să fie mulţumit şi fericit. Nu-i aşa? Ei bine nu eşti singura care simte asta, majoritatea femeilor simt, nu o dată, că nu sunt apreciate de către iubitul sau soţul lor. Aflaţi de cealaltă „baricadă”, bărbaţii se plâng că fac un efort deosebit să ne fie pe plac iar noi nu vedem asta… Unde e atunci adevărata problemă şi cum o putem evita? Oamenii de ştiinţă au constatat că, în general, bărbaţii au o nevoie naturală de a vâna, de a aduna şi de a supravieţui, iar noi, femeile avem dorinţa naturală de a avea grijă, de a hrăni şi de a fi atente la nevoile celor dragi nouă. În cazul în care simţi că partenerul tău nu te apreciază suficient, fă ceva, ia măsuri. Chiar dacă ei de fapt ne apreciază de multe ori uită să o şi arate… Iată câteva lucruri simple pe care ai putea să le faci să îl aduci pe calea cea bună:
lFă mai puţin – L-ai obişnuit ca zilnic să îi calci cămăşile, să îi speli hainele, să îi pregăteşti micul dejun, cina şi multe altele? Ia o pauză! Cu cât faci mai multe cu atât el te va lăsa să le faci fără să ridice un deget. Nu este vorba de egoism sau răutate, e în natura umană. Spune-i că nu îi vei mai spăla hainele pentru că ai prea multe de făcut sau pentru că vrei să-ţi petreci timpul făcând altceva şi roagă-l să se ocupe singur de asta. Pune-l pe el să gătească cina. Odată ce va începe să facă lucrurile astea va vedea cât efort cer, cât timp îţi ia şi va realiza cât de mult faci pentru el.
lIubeşte-te mai mult – Încrederea este sexy. Nu contează ce măsură porţi sau ce greutate ai, bărbaţii consideră femeile care îşi iubesc corpul foarte excitante. Acest lucru este mai uşor de zis decât de făcut. Dacă nu simţi asta prefă-te măcar pentru o zi. Poartă lenjerie sexy sau ţinuta ta preferată, fă-ţi manichiura, fă ceva care te face să te simţi sexy şi vezi ce răspunsuri vei obţine.
lFii egoistă – Este uşor să ajungi la o rutină când tu faci totul pentru ceilalţi. Nu mai ajungi să ai timp şi pentru tine şi ai resentimente. E timpul să fii egoistă şi să-ţi faci timp pentru tine. Roagă-ţi partenerul să stea cu copilul pentru o perioadă de timp astfel încât să poţi face orice doreşti. Daca poţi face acest lucru în mod regulat este un alt mod de a-ţi face partenerul să te aprecieze. El te va vedea mai mult ca pe cineva care are propriile interese.
lAi incredere în tine – În general, femeile au tendinţa de a depune mai mult efort în a sprijini şi a construi încrederea în partenerii lor, mai mult decât în ele însele. Aceasta este o mare abilitate, dar, uneori, ai nevoie de puţină încredere şi în tine şi nu de la partenerul tău. Cea mai bună bază pentru încrederea în sine este de la propria noastră persoană, decât de la partenerul nostru. Gândeşte-te la un lucru la care eşti bună sau care îţi place la tine şi aminteşte-ţi de asta zilnic până când într-adevăr vei ajunge să crezi.
lAminteşte-ţi că eşti femeie – Oamenii îşi pun diverse măşti pentru a se proteja, indiferent de motiv. De multe ori o femeie într-o relaţie serioasă va trimite un semnal care spune „eu sunt luată, aşa că stai departe”. Problema este că acest lucru poate deveni un obicei nociv şi îl poate ţine la distanţă chiar pe partener. Ea devine ocupată cu treburile zilnice, cu copiii şi cu locul de muncă şi nu mai are timp sau chef să fie feminină şi sexy. Nu uita aşadar că eşti femeie, reprezentanta sexului frumos…
lLasă-l în pace – Bărbaţilor le place să ia măsuri şi să fie proactivi, ei vor să arate că acţionează cu grijă. El lucrează din greu pentru că vrea să-ţi ofere totul şi să-ţi arate că te iubeşte, nu doar că îşi iubeşte slujba. Înţelege că aceasta este o modalitate prin care el îţi arată că te iubeşte şi lasă-l să ştie că apreciezi modul în care el oferă tot ce-i mai bun pentru tine şi familie. Acest lucru ar trebui să conducă la a-ţi arăta mai mult respect şi să încurajeze la o relaţie mai fericită.
lFlirtează şi şicanează-l – Majoritatea femeilor se pricep să flirteze, dar uită să facă asta atunci când se plafonează într-o relaţie. Femeile au infinit mai multe trucuri în mânecă decât bărbaţii atunci când vine vorba de flirt. (L.I.)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Cum îți plimbi animalul în orașul Marii Uniri: Un tânăr a „defilat” cu un porc la subsuoară, într-o intersecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum îți plimbi animalul în orașul Marii Uniri: Un tânăr a „defilat” cu un porc la subsoară, într-o intersecție

Un tânăr a fost surprins în cursul zilei de astăzi, 30 septembrie, în municipiul Alba Iulia, într-o ipostază „demnă” de orașul Marii Uniri.

Așa cum reiese și din imaginile postat în mediul online de către un bărbat, tânărul s-a plimbat cu un purceluș la subsuoară, spre mirarea trecătorilor din jurul său.

Elit - Gustul Desăvârșit

Pentru a aștepta schimbarea culorii la trecerea de pietoni de la intersecția dintre strada Calea Moților și Bulevardul Republicii, acesta a lăsat animalul jos, ținându-l de urechi.

UPDATE: Potrivit unui cititor al ziarulunirea.ro, porcul ar fi căzut dintr-un autovehicul, iar tânărul din imagini a sărit imediat în ajutorul acestuia.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Gunoaie ARUNCATE pe marginea apei într-o comună din Țara Moților: „Ignorată sau încurajată de autoritățile locale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gunoaie ARUNCATE pe marginea apei într-o comună din Țara Moților: „Ignorată sau încurajată de autoritățile locale”

Saci cu deșeuri lăsate de izbeliște în comuna Bistra din județul Alba. Din ce se vede din pozele puse pe o rețea de socializare, gunoaiele ,,zac” pe marginea apei fără ca autoritățiile locale să facă ceva, conform spuselor unui bărbat.

Persoana care a publicat pozele în mediul online spune că autoritățiile sunt nepăsătoare, ele fiind absente în procesul de monitorizare a apelor.

Elit - Gustul Desăvârșit

„La cine va deschide Garda de Mediu dosar penal, Apele Romane? Groapa de gunoi de la Bistra -Rat. Ignorată sau încurajată de autoritățile locale.

Vor împinge deșeurile în râul Arieș sau le vor arde, ce credeți?” a mai precizat aceasta pe Facebook.

Munții Apuseni au fost des scena nepăsării atât din partea persoanelor rău-voitoare, cât și a unor reprezentanți ai autorităților, în ceea ce privește conservarea mediului și valorificarea zonelor frecventate de turiști.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| TRAFIC BLOCAT pe Strada Toporașilor din Alba Iulia: Un cablu de telecomunicații a căzut pe carosabil

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAFIC BLOCAT pe Strada Toporașilor din Alba Iulia: Un cablu de telecomunicații a căzut pe carosabil

Traficul rutier este blocat pe Strada Toporașilor din Alba Iulia, din cauza unui cablu de telecomunicații care a căzut pe carosabil.

Așa cum se poate observa și din fotografiile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, șoferii au avut parte de o adevărată surpriză în cursul zilei de astăzi, 29 septembrie.

Elit - Gustul Desăvârșit

Mașinile nu pot circula din intersecția cu Bulevardul Revoluției, ca și consecință a acestui eveniment.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea