Rămâi conectat

Sport

Extrema Lisa Izquierdo, un nou transfer la campioana Volei Alba Blaj! A 4-a achiziţie pentru formaţia lui Darko Zakoc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voleibalista Lisa Izquierdo, ultima dată în Turcia la Samsun Anakent, este noul transfer anunţat de Volei Alba Blaj, tripla campioană a României. Internaţionala germană, ce are origini cubaneze evoluează pe poziţia de secund (extremă), având 22 de ani (n. în 29 august 1994).

Înainte de experienţa din Turcia, Lisa Izquierdo Mocasqui a mai evoluat la echipele VC 97 Staßfurt (localitatea natală), VC Olympia Dresden şi Dresdner SC, cu aceasta din urmă fiind de trei ori campioană a Germaniei şi o dată câştigătoare a Cupei Germaniei.

Este al 4-lea transfer estival al echipei din „Mica Romă”, care îşi alcătuieşte pentru stagiunea viitoare. Certe sunt Roxana Bacşiş (revenită din Franţa), Nneka Onyejekve (ce şi-a prelungit contractul), Selime Ilyasoglu şi Lisa Izquierdo (venite din Turcia, de la echipe diferite).

Volei Alba Blaj a reuşit să prelungească înţelegerea cu Darko Zakoc pentru încă două sezoane şi va evolua pentru al treilea an consecutiv în grupele Ligii Campionilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea