Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Extraordinar! Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia): record național, locul 12 la Europenele de marș și calificare la Mondiale!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mărșăluitoarea Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia) a reușit un rezultat extraordinar la Campionatul European de marș pe echipe, la Poděbrady (Cehia), stabilind un nou record național în cursa de 35 kilometri marș.

Cu rezultatul 2:59.18, atleta în vârstă de 38 de ani s-a clasat pe locul al 12-lea într-o cursă extrem de tare, la finele căreia câștigătoarea, Maria Perez (Spania) a stabilit un nou record mondial (2:37.15)! De altfel, podiumul a fost dominat de sportivele din Spania, Raquel Gonzalez – locul 2 (2:45.42) și Cristina Montesinos – locul 3 (2:45.58), iar 17 din cele 20 de mărșăluitoare care au terminat traseul au înregistrat performanțe (recordul sezonului, cel mai bun timp personal etc)!

Totodată, brava atletă albaiuliană a realizat calificarea la Campionatul Mondial de Seniori (19-27 august, la Budapesta), deși condițiile nu au fost cele adecvate (o deplasare obositoare de 24 de ore, fără antrenor).

“Un rezultat fantastic reușit de Ana, care le-a “încurcat”, în sens pozitiv, toate planurile celor de la FRA! Sportiva noastră merită toate aprecierile pentru cursa făcută și recordul național, mai ales ținând cont de contextul în care s-a derulat această competiție majoră, în ceea ce o privește”, a comentat antrenorul Gabriel Avram.

Sursa foto: captură video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea