Rămâi conectat

Sport

Experimentatul apărător Gheorghe Goşa, achiziţionat de Metalurgistul Cugir!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, fortificându-şi defensiva prin înregimentarea experimentatului Gheorghe Goşa (34 de ani,) ultima dată la FC Caransebeş în liga secundă. Gosa Metalurgistul Cugir 2Gruparea de sub Drăgana avea nevoie de întăriri în zona centrală a apărării, antrenorul Marius Opric dispunând de numai doi fundaşi de meserie: Negru şi Şt. Radu. „Sunt foarte mulţumit de faptul că l-am înregimentat pe Goşa, un jucător experimentat de care aveam nevoie în defensivă„, a declarat antrenorul Marius Opric. Goşa a debutat la noua sa formaţie în amicalul de astăzi Metalurgistul Cugir – Unirea Jucu 1-2 (1-0).

Conform unui material publicat pe liga2.ro, jucătorul-fanion al clubului FC Caransebeş, căpitanul Gheorghe Goşa, şi-a anunţat miercuri, 12 august, plecarea irevocabilă de la echipă. Goşa s-a dovedit nu numai doar căpitanul din teren, ci şi liderul incontestabil al vestiarului şi unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi fotbalişti pe care i-a avut Caransebeşul.

Cred că mi-am făcut întotdeauna datoria, şi faţă de echipă, şi faţă de spectatori, în doi ani am jucat în toate meciurile, mai puţin în unul… Mi-am făcut datoria indiferent cine a fost antrenor –Alin Artimon, Iosif Rotariu, Sorin Gheju sau Sorin Bălu… Sunt mândru că am jucat la Caransebeş şi că am reuşit ceva ce nu se mai întâmplase în acest oraş de 30 de ani – promovarea în Liga a II-a… Dar acum nu mi-am mai găsit liniştea pe care am avut-o în ultimii doi ani, liniştea care să-ţi dea posibilitatea să te antrenezi şi să joci aşa cum trebuie. Am decis să plec… Merg la o echipă din Liga a III-a care doreşte să promoveze, e cam aceeaşi situaţie cum a fost atunci când am venit la Caransebeş. Sper să mai reuşesc o dată...”, ne-a declarat Gheorghe Goşa, pentru sursa mai sus citată.
Experimentatul fundaş a mai evoluat la Poli AEK Timişoara, Oimpia Satu Mare, CFR Cluj (2004-2005), Unirea Dej, CFR Timişoara (2006-2009), Săgeata Năvodari (2010-2013) şi în ultimele două sezoane la FC Caransebeş, având şi 40 de jocuri în Liga a 2-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea