Rămâi conectat

Sport

„Experienţa de la Unirea mi-a lăsat un gust amar” *Adrian Olah a renunţat la 6.000 euro pentru a pleca de la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Un sezon în Liga 1 a petrecut mijlocaşul Adrian Olah la Alba Iulia, evoluând pentru FC Unirea în perioada 2009-2010 în 30 de partide oficiale (un gol înscris). După ce a trecut pe la Săgeata Năvodari (echipă condusă de Aurel Şunda, antrenor ce a preluat ieri divizionara terţă FC Hunedoara), fotbalistul în vârstă de 30 de ani a poposit în vară sub comanda lui Cosmin Bodea la Gaz Metan CFR Severin. „Alb-negrii” vor evolua în runda viitoare pe malul Dunării, împotriva unei formaţii care până duminică, înaintea disputei de la Timişoara a avut buturile imaculate. „Ţinând cont de situaţia de la Alba Iulia, o echipă tânără, încropită în ultimul moment, sincer, rezultatatele înregistrate constituie o surpriză”, a declarat ieri Adrian Olah, revenit după o accidentare şi ispăşirea unei etape de suspendare.
Calificată în optimile de finală ale Cupei României, după ce a eliminat la loviturile de departajare pe CS Mioveni, gruparea oltenească şi-a propus un obiectiv îndrăzneţ, atacarea promovării, înregimentând o „legiune” mureşeană (Şteţca, blăjeanul Bălău, Vârtic, Biţiş, Vancea, Şaim etc).
*Coleg cu Pascal la lotul naţional de juniori
Adi Olah a fost coleg cu „căpitanul” unirist Adrian Pascal (goalkeeper ce impresionează în mod plăcut în acest sezon) la loturile naţionale de juniori şi este în relaţii cordiale cu echipierii de la Alba Iulia rămaşi în efectiv, Sg. Costea, Bumbac sau Bucurică. „Amintirile plăcute şi prieteniile n-au legătură cu meciurile de fotbal. Fiecare încearcă să-şi apere interesul clubului la care activează”, a mai spus Olah. Ex-uniristul este însă dezamăgit de finalul colaborării cu echipa din Cetatea Marii Uniri. „Mi-a lăsat un gust amar modul
cum s-au comportat cu mine, în ansamblu a fost o experienţă nefastă. Fotbalistic a fost «OK», m-am pus pe picioare după o perioadă lungă de absenţă, dar în ultimele luni au existat destule lucruri neplăcute”, a mai precizat Olah. Acesta a trebuit să renunţe la o sumă însemnată de bani (circa 6.000 euro), restanţe neachitate din eşalonul fruntaş, pentru a-şi primi actele şi a pleca liber de contract în vara precedentă, înaintea startului ligii secunde.
Altfel, mijlocaşul Sergiu Costea, accidentat în jocul de la Bistriţa are şanse minime de a evolua sâmbătă, astăzi urmând să efectueze un nou consult medical la Cluj, pentru a afla gravitatea accidentării la spate.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea