Rămâi conectat

Sport

EXCLUSIV! Dan Mănăilă a plecat de la Metalurgistul Cugir *”Văd altfel fotbalul decât conducerea Cugirului”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Mănăilă şi-a dat demisia din funcția de antrenor al Metalurgistului Cugir. O singură etapă a stat Metalurgistul Cugir-Targu Mures amical52arădeanul pe banca echipei de sub Drăgana, iar astăzi şi-a desfăcut contractul pe care l-a semnat în urmă cu două luni. Potrivit tehnicianului, despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă.

Un meci oficial, 0-0 cu Industria Galda de Jos. Atât a stat Dan Mănăilă pe banca tehnică a formaţiei din Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir. „După atâţia ani de antrenorat eu văd altfel fotbalul decât conducerea Metalurgistului. Pe scurt pot să spun că a fost o nepotrivire de caracter, însă ne-am despărțit amiabil. Îmi doresc din tot sufletul ca această echipă să îşi îndeplinească obiectivele”, a precizat Dan Mănăilă pentru ziarul Unirea. De partea cealaltă, unul dintre oficialii Metalurgistului a precizat că: „este adevărat, despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă. Este mai bine pentru ambele părţi că s-a ajuns aici„.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea