Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Eveniment de marcă în fighting: “Legenda” Sandu Lungu, seminar de antrenament, în weekend, în Cetatea Marii Uniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Timp de două zile, în weekend, în Cetatea Marii Uniri, va fi prezent Sandu Lungu, o “legendă” a sportului de contact. Clubul Revolution Academy Alba Iulia va organiza în 16 și 17 martie, un seminar de antrenament kickboxing și MMA, invitat de seamă fiind cel supranumit “Muntele Bihorului”.

Celebrul luptător îi va antrena pe cei dornici să participe la acțiune, urmând să prezinte, în prima zi, tehnici pe bază de kickboxing, iar în a doua de MMA (mixed martial arts).

Se preconizează un eveniment de marcă în fighting, o premieră pentru municipiul reședință de județ, cu două zile ce se anunță spectaculoase, fiind invitați toți sportivii din județ ce activează în sporturile de contact. Sandu Lungu va fi la dispoziția doritorilor în Sala de Sport a Colegiului “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, în două secțiuni, sâmbătă, 16 martie, între orele 16.00-18.00 – antrenament de kickboxing, și duminică, 17 martie, între orele 12.00 și 14.00 – antrenament MMA (pe saltele). Persoanele de sex feminin beneficiază de intrare liberă, iar costul unui bilet este de 50 de lei pentru cele două zile – pentru participarea la eveniment, și 30 de lei biletul în tribună. “Ne dorim ca lumea să cunoască fenomenul, să promovăm artele marțiale, pentru ca părinții să-și îndrepte copiii spre sport. Suntem primii care facem așa ceva și cred că va fi cel mai frumos eveniment de fighting din Alba”, a precizat Alin Moldovan, ce are o experiență de peste 15 ani, în mai multe stiluri de arte marțiale.

În noiembrie 2017 a fost înființat clubul Revolution Academy Alba Iulia, cu două secții kickboxing și taekwondo, ambele afiliate la federațiile naționale de profil, scopul fiind reprezentarea Albei la cel mai înalt nivel al acestui domeniu, adică obținerea de performanțe notabile pe plan național și internațional.

Sandu Lungu este o legendă a sportului de contact, cu rezultate remarcabile, un personaj colosal, ce activează de peste 4 decenii. Nu vrem doar spectatori în tribune, ne dorim ca lumea să interacționeze cu sportul și îi invităm pe cei interesați să învețe, cu acest prilej, ușoare tehnici de prevenție, să-și însușească un minimum în lecțiile de autoapărare”, a mai adăugat Alin Moldovan, promotorul acestui eveniment ce se prefigurează drept unul deosebit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea