Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Enso Dojo Alba Iulia, Musashi Dojo Sibiu şi Alba Carolina Dojo, antrenament comun în spiritul Kyokushin

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

De curând, practicanţii de la Enso Dojo Alba Iulia, Musashi Dojo Sibiu şi Alba Carolina Dojo au participat la un antrenament comun în cadrul activităţii “Antrenament deschis tuturor cluburilor”, sub auspiciile Federatiei Mas Oyama Spirit IKOK – UTKF România, preşedinte shihan Horaţiu Adrian Neagoie, 7 dan.

A fost un altfel de antrenament  în care parcticanţii de la dojo-uri diferite au lucrat împreună în spiritul kyokushin-ului, într-o atmosferă respectuoasă, de fair-play şi cu zâmbetul pe buze.

Indiferent de stil sau dojo suntem toţi practicanţi de arte marţiale. Artele marţiale ne învaţă disciplina, loialitatea şi ne antrenează corpul şi mintea. Disciplina înseamnă libertate, prin disciplinarea corpului, emoţiilor şi a minţii ne eliberăm de orice constrângere socială, astfel încât nu devenim sclavii dorinţelor şi a tendinţelor sociale. Kyokushin este o artă marţială care poate fi practicată la orice vârstă, de la orice vârstă, pentru timp îndelungat, părinţii şi copii se pot antrena împreună şi pot petrece timp de calitate”, a transmis sempai Nicoleta Panait (1 dan), reprezentantul clubului Enso Dojo Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, timp de 3 zile, la Vințu de Jos și Sebeș | Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, printre protagoniste

Dan HENEGAR

Publicat

în

Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, timp de 3 zile, la Vințu de Jos și Sebeș, între 16 și 19 mai, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, printre protagoniste Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, cu Universitatea „1 Decembrie 1918” în calitate de gazdă, se va desfășura în perioada 16-19 mai, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea