Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Emoţii, lacrimi, bucurie şi cerere în căsătorie la festivitatea de premiere a studenţilor de la Drept UAB

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi s-a strigat ultima dată catalogul pentru studenţii din anul patru de la Universitatea „1 Decembrie 1918”, facultatea de Drept. Cu emoţii, lacrimi şi bucurie în suflet studenţii din anii terminali au intrat pe celebra melodie Gaudeamus Igitur în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” pentru a fi împreună la ultimul curs de la care nimeni nu are voie să lipsească.

Însoţiţi de părinţi, prieteni şi rude proaspăt absolvenţii au primit sincere felicitări de la profesorii care i-au îndrumat şi meditat în cariera juridică. Profesorul coordonator a strigat pentru ultima dată catalogul şi în aplauzele prietenilor fiecare student a primit câte o diplomă şi sincere felicitări. Aşa cum se cuvine la fiecare festivitate de premiere au fost prezenţi şi reprezentanţi din anul III de studiu cărora li s-a înmânat cheia facultăţii de Drept.

Moment emoţionant! Cerere în căsătorie la festivitatea de premiere! Radu Ilia i-a cerut cerut mâna studentei Cristina Potor!

Nimic neobişnuit, o studentă a venit să primească diploma de absolvire când un tânăr a venit din sală şi a cerut respectuos dreptul de a vorbi două minute la microfon. Spre surprinderea tuturor discursul său nu a avut nimic în comun cu o festivitate de premiere ci a vizat cererea în căsătorie a proaspăt absolventei. O sală arhiplină a izbucnit în urări şi aplauze timp în care tânărul îi punea pe mână alesei inimii inelul de logodnă. După cum era de aşteptat la o asemenea veste studenta a întins mâna tremurândă, iar pe ochii săi şi nu numai se vedeau lacrimi de fericire.

Mai multe poze de la festivitatea de premiere pot fi văzute pe pagina de Facebook a Ziarului Unirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea