Echipele de senioare a CS Unirea Alba Iulia şi de junioare a AC „Mica Romă” Blaj campioane naţionale la cros

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Recent, la Băile Felix s-au desfăşurat finalele Campionatelor Naţionale de Cros, competiţie la care judeţul Alba a aliniat la start un număr de 16 atleţi în întrecerea individuală şi trei echipe în competiţia cluburilor. În concursul senioarelor, echipa CS Unirea Alba Iulia (foto), compusă din 5 sportive, Andreea Barna (antrenor Cristina Man), Alina Boholţan şi Ana Rodean (antrenor Gabriel Avram), Mădălina Istrate şi Simona Suciu (antrenor Mariana Bucerzan), care prin clasări individuale constant bune au reuşit să câştige titlul de campioane naţionale şi să cucerească medaliile de aur la echipe.
La junioare, sportivele de la AC „Mica Romă” Blaj, pregătite de către antrenoarea Cristina Man, s-au impus categoric în întrecerea pe echipe devenind campioane naţionale şi au cucerit încă două medalii în secţiunea individuală prin Anca Bunea (medalie de argint) şi Dana Loghin (medalie de bronz). Celelalte componente ale echipei campioane naţionale au fost Gabriela Stoica, Mădălina Biriş şi Maria Mărean. În întrecerea juniorilor echipa LPS Alba Iulia (antrenor Emil Stănilă) s-a clasat pe locul 11 la categoria cu cei mai mulţi participanţi la start. Componenţii echipei au fost Fabian Barbonie, Cosmin Gurgui, Daniel Lătăianu, Daniel Morar şi Dănuţ Moldovan, toţi elevi ai Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.
Dacă în întrecerea junioarelor există tradiţie prin performanţele la înalt nivel realizate în anii precedenţi, în întrecerea senioarelor este pentru prima oară când se reuşeşte participarea cu o echipă completă la această competiţie, titlul naţional fiind astfel cu atât mai important constituind şi el o premieră. „Sperăm să redăm aripi atletismului judeţean şi aşteptăm alături de noi, pe lângă autorităţile locale şi eventuali agenţi economici care doresc să sprijine performerii judeţului. Un prim pas în această direcţie este făcut de CS Universitatea Alba Iulia care doreşte să se implice activ în pricipalul sport olimpic şi să ofere susţinere şi condiţii de pregătire pentru atleţii de valoare”, a declarat Marius Anghel CS Unirea Alba Iulia.
Dan HENEGAR

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

cs unirea 8 noiembrie 2010 at 22:03

suntem extraordinari! am luat de la locul zece in jos si neam clasat pe unu la echipe!!!ati mai vazut minuni deastea?noi sintem specialisti in vorbe si powesti de suces!!!!asteptm multi sponsori si bani sa ne gatam casele….
vizitati saitu fra.ro si va veti almuri!!!

Comentariile sunt oprite