Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Echipa de handbal junioare V de la CSO Cugir, locul III la faza euro-zonală de la Târgu Mureş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Handbal-Junioare-CSO-Cugir-300x207În urmă cu câteva zile, sala de sport a gimnaziului Liviu Rebreanu din Târgu Mureş a găzduit faza euro-zonală la handbal feminin pentru junioare V, competiţie organizată de Clubul Sportiv Olimpic Tg. Mureş. La turneu au participat un număr de 8 echipe împărţite pe două grupe.

 Echipa CSO Cugir, pregătită de profesorii Ioan Başca şi Petre Micu, a făcut parte din Grupa A , împreună cu CS Olimpic1 Tg. Mureş, CSS Făgăraş şi CSS Dinamo Braşov.

Rezultatele întrecerilor au fost următoarele:

 CSO Cugir – CSS Dinamo Braşov     -14 – 8

 Olimpic 1 Tg Mureş –CSO Cugir       – 20 – 7

  CSO Cugir  -CSS Făgăraş                – 12 – 4

 Ocupând locul 2 în grupa A, CSO Cugir a jucat  finala mică, cu locul 2 din Grupa B –Arena Tg. Mureş pe care a îvins-o cu scorul de 11 – 5, calificându-se pe locul III, cu drept de participare la faza semifinală pe ţară pentru junioare V.

După cum a declarat profesorul Başca, a fost o competiţie deosebit de antrenanta, de mare luptă, în care echipa cugirenă (cu 3 sportive accidentate şi o eliminare) a reuşit un rezultat peste aşteptări. Le felicităm şi noi pe cele 16 sportive şi le dorim mult succes la competiţia semifinală pe ţară!  (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea