După șase luni, verdict în cazul „Keita”: Performanța Ighiu – Național Sebiș 0-3 (la „masa verde”)! Armando Popescu: „Este o decizie fără logică! Mă gândesc să mă retrag din fotbal!”

Paul Voicu - Primar 2020

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a dat în sfârșit verdictul în deja celebrul caz „Keita”, omologând rezultatul partidei din turul campionatului Performanța Ighiu – Național Sebiș, pe teren 3-1, cu scorul de 0-3, la „masa verde”.

Această decizie a comisiei federale nu mai afectează clasamentul Seriei a 4-a, Liga a 3-a, însă l-a enervat teribil pe Armando Popescu, oficialul Performanţei, care amenință că se retrage din fotbal!

ELIT

Hotărârea a fost publicată astăzi pe site-ul FRF, după cum urmează: „Admite sesizarea FRF prin Secretar General și în temeiul art. 83/10/1 din RD se sancționează CS Performanta Ighiu cu pierderea jocului prin Forfait disputat cu National Sebis în data de 19.11.2016 (3-0) in favoarea lui National Sebis”

Este o decizie pe care nu o pot caracteriza, nu are legică. Național Sebiș face sesizare după meci, care este respinsă de Comisia de Disciplină. Apoi Comisia de Disciplină o trimite la CNSL pentru a se pronunța asupra legitimării. Departamentul de competiții al FRF nu se poate sesiza pe legitimare, ci doar pe dreptul de joc. Toată procedura În 19 mai Departamentul de competiții s-a autosesizat pentru un subiect produs pe 19 noiembrie! A fost o tevatură ce s-a încheiat prin dreptatea dată după mai bine de jumătate de an, printr-o procedură inventată. A fost o culpă a Performanței că nu au dus contractele la FRF, cei de la Sebiș au știut înainte de joc, dar au contestat abia după ce au pierdut. N-am crezut că se poate inventa o asemenea soluție, după o jumătate de an. În asemenea condiții, mai bine îmi văd de treabă și mă retrag din fotbal. Național Sebiș a pierdut în două dosare și câștigă în al treilea, pentru că mâine este Comitetul Executiv și trebuie omologate rezultatele?”, a comentat Armando Popescu.

Mihail David - 2020

Naţional Sebiş rămâne pe locul 4, iar Performanţa pe poziţia a 7-a în Seria a 4-a

Dan HENEGAR

7 Comentarii

sebiseanul 26 iunie 2017 at 19:39

Sebisul a CASTIGAT la toate comisiile, nu mai inventa domnule Popescu. Ați folosit nelegal un jucător, nu i-ați cerut drept de muncă, nu i-ați depus contract la FRF și s-a dovedit asta fără dubii, să vă pară bine că nu ați pierdut și celelalte partide câștigate cu Keita pe teren. Sau mai bine zis, poate vă pare rău că nu ați pierdut la masa verde și meciul din tur cu prietenii de la Reșița ca să promoveze ei și nu Ripensia?

Razvan Fetita 29 iunie 2017 at 0:03

Esti total informat gresit prietene!
Apucate de sah!
Vorbesti fara sa sti!

Stie exact 26 iunie 2017 at 21:39

Popescule ai pierdut la toate comisile FRF si pacat de National Sebis ca de 3 campionate unii le pun bete-n roate si nu pot promova desi lot aveau bun.Daca nu se taragana pronuntarea aceasta,precis Sebisul isi lua masuri,dar trebuie sa recunosti Popescule ce spunea un mare antrenor roman…,ca fotbalul e cel mai infect sport !Sa vezi in viitorul campiont ce viata grea vei avea la Ighiu cu Unirea,Galda,Metalurgistul si mai ales cu Sebesul!!!!!

Razvan Fetita 29 iunie 2017 at 0:02

Maturam cu toti tine minte!

Daniel 27 iunie 2017 at 16:05

sper sa fie u cluj in serie cu echipele din alba!

UIMIREA 29 iunie 2017 at 8:51

Razvan Fetita,nu mai jigni caci nu e frumos,altii stiu de ce esti tu la ighiu,sau tu nu sti????!!!

UIMIREA 29 iunie 2017 at 8:53

Ce aprobare,ptr ce am stat in strada in 22 decm 1989,sa faceti voi ce vreti,in ce lege scrie caci presa este ostila unui sau unei persoane???,

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...