După eliminarea dezamăgitoare din Liga Campionilor, Volei Alba Blaj – două derby-uri într-o săptămână, cu CSM Tîrgoviște și Știința Bacău, în Sala “Timotei Cipariu”

Volei Alba Blaj a trăit o dezamăgire maximă la Stuttgart în această săptămână, fiind eliminată din Liga Campionilor după un meci de coșmar, echipa lui Darko Zakoc ratând primul obiectiv al sezonului, calificarea în grupele competiției supreme a voleiului feminin.

Gruparea din “Mica Romă” trebuie să se reabiliteze după șocul trăit în Germania, să se adune și să depășească momentul critic. Prilejul este oferit de întrecerea internă, Divizia A1, iar în cursul săptămânii viitoare, Nneka Onyejekwe și compania vor susține două partide tari, pe propriul teren, în Sala “Timotei Cipariu”. Astfel, miercuri, 21 noiembrie, de la ora 18.00, a fost programată restanța cu CSM Tîrgoviște (meci ce trebuia să se dispute în 14 noiembrie, dar a fost amânat), contând pentru etapa a 4-a, iar câteva zile mai târziu, sâmbătă, 24 noiembrie, de la aceeași oră, Volei Alba Blaj va întâlni Știința Bacău, ambele formații fiind pretendente la medalii în actuala ediție. Nu va fi deloc simplu pentru Volei Alba Blaj, ce se prezintă cu un moral scăzut la ora acestor derby-uri, în condițiile în care formația de lângă Turnul Chindiei a reușit, în runda inagurală, să țină piept campioanei CSM București, ce a învins cu 3-2 în deplasare, pierzând un punct

ELIT

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...