Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DUMINICĂ: ”Roadele Toamnei la Noșlac”, a VI-a ediție. Produse agricole, mâncăruri tradiționale, paradă a portului popular și spectacol folcloric. PROGRAM

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

toamna-noslacDuminică, 4 octombrie 2015, la Noșlac, are loc cea de-a VI-a ediţie a manifestării tradiționale ”Roadele Toamnei”, o sărbătoare specială în care producătorii agricoli din zonă îşi expun cu mândrie produsele.

În expoziţia organizată cu acest prilej în centrul comunei Noşlac, producătorii individuali din zonă își vor delecta vizitatorii cu cele mai frumoase produse agricole şi cu mâncăruri tradiţionale.

Programul manifestării începe la ora 12.30, cu un Te Deum şi depuneri de coroane la monumentul eroilor urmat de parada portului popular şi vizitarea târgului agricol.

La ora 14.00, vor evolua pe scena amplasată în centrul comunei Fanfara ”Augustin Bena”, Ansamblul folcloric ”Augustin Bena” dirijat de Alexandru Pal, soliştii Roxana Reche, Floricica Moga, Dorina Nariţa, Nicolae Tuhuţ Ina Todoran, Ionica Moroşanu şi formaţiile artistice ale căminelor culturale din Unirea, Stremţ, Lopadea Nouă, Fărău, Hopârta, Noşlac şi Floare de colţ din Galda de Jos.

Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Primăria şi Consiliul local Noşlac în parteneriat cu Centrul de Cultură Augustin Bena Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea