Duminică, ora 17.30, la Ungheni, CS Gheorgheni – CS Ocna Mureș, în miniturneul de promovare în Liga a 3-a

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Duminică, de la ora 17.30, la Ungheni, CS Ocna Mureș întâlnește CS Gheorgheni în ultima partidă a miniturneului de promovare în eșalonul terț.

După prestația modestă din meciul de miercuri, împotriva grupării de sub Tâmpa, „Soda dragă” încearcă câștige și astfel, să mai spere, prin jocul rezultatelor, că va avea șanse la Liga a 3-a, de pe poziția secundă, în limita locurilor disponibile în eșalonul terț.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Șansele sunt unele pur teroetice, câtă vreme FRF a anunțat redent că principalul criteriu de departajare al echipelor de pr locul secund va fi golaverajul, după ce inițial se vorbea despre criteriul fair play (numărul de cartonașe).

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Știm ce am greșit în primul meci și avem obligația să ne îmbunătățim calitatea prestației. Asta în primul rând pentru orgoliul nostru„, a spus antrenorul Gabriel Cotoară, ce nu va conta pe V. Ignat și T. Cristea – accidentat.

Grupa a fost adjudecată de Corona Brașov, ce s-a impus în ambele întâlniri, 16-0 cu CU Gheorgheni și 5-0 cu CS Ocna Mureș, făcând fără emoții pasul spre eșalonul superior.

Dan HENEGAR

Must de Jidvei