Duminică, ora 17.30, la Ungheni, CS Gheorgheni – CS Ocna Mureș, în miniturneul de promovare în Liga a 3-a

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Duminică, de la ora 17.30, la Ungheni, CS Ocna Mureș întâlnește CS Gheorgheni în ultima partidă a miniturneului de promovare în eșalonul terț.

După prestația modestă din meciul de miercuri, împotriva grupării de sub Tâmpa, „Soda dragă” încearcă câștige și astfel, să mai spere, prin jocul rezultatelor, că va avea șanse la Liga a 3-a, de pe poziția secundă, în limita locurilor disponibile în eșalonul terț.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Șansele sunt unele pur teroetice, câtă vreme FRF a anunțat redent că principalul criteriu de departajare al echipelor de pr locul secund va fi golaverajul, după ce inițial se vorbea despre criteriul fair play (numărul de cartonașe).

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Știm ce am greșit în primul meci și avem obligația să ne îmbunătățim calitatea prestației. Asta în primul rând pentru orgoliul nostru„, a spus antrenorul Gabriel Cotoară, ce nu va conta pe V. Ignat și T. Cristea – accidentat.

Grupa a fost adjudecată de Corona Brașov, ce s-a impus în ambele întâlniri, 16-0 cu CU Gheorgheni și 5-0 cu CS Ocna Mureș, făcând fără emoții pasul spre eșalonul superior.

Dan HENEGAR