Rămâi conectat

Sport

Duminică, ora 17.30, la Ungheni, CS Gheorgheni – CS Ocna Mureș, în miniturneul de promovare în Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, de la ora 17.30, la Ungheni, CS Ocna Mureș întâlnește CS Gheorgheni în ultima partidă a miniturneului de promovare în eșalonul terț.

După prestația modestă din meciul de miercuri, împotriva grupării de sub Tâmpa, „Soda dragă” încearcă câștige și astfel, să mai spere, prin jocul rezultatelor, că va avea șanse la Liga a 3-a, de pe poziția secundă, în limita locurilor disponibile în eșalonul terț.

Șansele sunt unele pur teroetice, câtă vreme FRF a anunțat redent că principalul criteriu de departajare al echipelor de pr locul secund va fi golaverajul, după ce inițial se vorbea despre criteriul fair play (numărul de cartonașe).

„Știm ce am greșit în primul meci și avem obligația să ne îmbunătățim calitatea prestației. Asta în primul rând pentru orgoliul nostru„, a spus antrenorul Gabriel Cotoară, ce nu va conta pe V. Ignat și T. Cristea – accidentat.

Grupa a fost adjudecată de Corona Brașov, ce s-a impus în ambele întâlniri, 16-0 cu CU Gheorgheni și 5-0 cu CS Ocna Mureș, făcând fără emoții pasul spre eșalonul superior.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea