// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Drumul care traversează localitatea Lancrăm intră în reparații. Zona va fi semaforizată pentru fluidizarea traficului

Primăria municipiului Sebeș demarează, de marți, în intervalul orar 22.00 – 6.00, lucrări de reparații la carosabil pe artera care traversează localitatea Lancrăm, din județul Alba, potrivit unui comunicat de presă trimis de administrația locală condusă de Dorin Nistor.

”Începând de astăzi, în intervalul orar 22.00-06.00, Serviciul Public Administrarea Patrimoniului Sebeș derulează lucrări de reparații carosabil pe artera principala care traversează Lancrămul (de la intrarea dinspre Alba Iulia pana in dreptul străzii Ulita de Mijloc)”, transmite Primăria Sebeș.

Intervențiile includ rașchetare și asfaltare, pe o lungime a străzii de circa 700-800 metri.

”Zona va fi semaforizata pentru fluidizarea traficului. Lucrările de rașchetare vor fi mai zgomotoase, vor dura circa o săptămâna, in aceasta idee ne cerem scuze locuitorilor din zona respectiva pentru disconfortul creat”, potrivit sursei citate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

5 Răspunsuri la Drumul care traversează localitatea Lancrăm intră în reparații. Zona va fi semaforizată pentru fluidizarea traficului

 1. eu 18.04.2017 la 19:06

  si vin cei de la apa si fac din nou praf drumul cu canalele lor din mijlocul benzilor de circulatie

 2. vocea urbei 19.04.2017 la 12:40

  Nu uitati ca o lucrare de acest gen, se executa anual si de proasta calitate, de catre o firma din Sebes, abonata parca, la astfel de raschetari de mantuiala. Canalizarea pe partea de mers catre Sebes, a fost la prost executata si receptionata ca atare, chiar daca s-au consumat bani europeni. Toate capacele de canal sunt prost amplasate si luate in roti de mijloacele de transport. Se distruge astfel canalul si mai ales, casele si linistea locuitorilor. O urbe mai prost administrata, nu exista. In afara de flori pe podul peste raul Sebes si oprirea circulatiei in Vinerea mare catre cimitir, in asa fel ca batrinii sa nu poata ajunge cu luminari la mormitele celor decedati, nimic de semnalat. Un alt primar, mai sportiv, asfalta intr-o zi de Joi – zi de tirg mare la Sebes – strada de la Primarie catre piata !

 3. Marta-Eliza Atoderesei 19.04.2017 la 16:37

  Si localitatea Petresti face parte integranta din municipilu Sebes. Doarla nivelul ridicat al impozitelor locale. Ca de lucrari de investitii, modernizare, urbanizare, zone verzi , curatenie=zero barat. Pentru primarul Sebesului , Petresti -ul nu exista decat in campania electorala, cand curg promisiunile. Este jignitor ca dupa 27 de ani, in Petresti sa mai existe strazi neasfaltate. Si sa vezi in 19 Aprilie 2017 ca NU SE FACE ABSOLUT NIMIC IN PETRESTI !!!??

 4. alexandru 20.04.2017 la 9:53

  daca nu ati mers cu masina pe traverse incercati pe str sava hentia intre intersectia cu strada lucian blaga si stra alunului unde asfaltul turnat peste traversarile strazii s-au tasat iar circulatia se despasoara ca pe „streck”(cale ferata)
  dorin primarul si bogdan vicele ce fac?joaca popice in arini?

 5. ce vrea poporul 21.04.2017 la 9:10

  Cind alegi primar care locuieste in alt oras, asa te vei gestiona !