Drept la replică: Agresorul președintelui USR Sebeș, un bărbat pe numele căruia era emis un mandat european de arestare

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Având în vedere informațiile apărute în ultima perioadă în spațiul public cu privire la agresarea președintelui USR Sebeș, Ioan Anghel, facem următoarele precizări:

Bărbatul care l-a amenințat pe candidatul USR la Primăria Sebeș a fost reținut de polițiști, după ce, în urma sesizării depuse de liderul USR, oamenii legii au constatat că pe numele agresorului era emis un mandat european de arestare. Încercările de a diminua gravitatea acestui incident ne determină să credem că opozanții politici se tem de alternativa puternică pe care echipa USR – PLUS o reprezintă pentru Primăria și Consiliul Local Sebeș. Apreciem și salutăm intervenția promptă a Politiei Sebeș în acest caz și sperăm că autoritățile competente vor soluționa cât mai repede acest dosar.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Menționăm că agresorul nu este și nu a fost niciodată membru al USR, iar informațiile apărute pe conturi false de pe pe rețelele de socializare sunt doar încercări de manipulare a opiniei publice.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cetățenilor din Sebeș le spunem că așteptăm în perioada următoare un val de denigrări și chiar agresiuni împotriva echipei USR – PLUS din cauza rezultatelor ultimelor sondaje care poziționează candidații alianței printre primele opțiuni de vot ale sebeșenilor. NU vom ceda acestor acțiuni de intimidare și vom continua să vorbim despre proiectele noastre pentru Sebeș…cu RESPECT, BUN SIMȚ și SERIOZITATE. Suntem siguri că, împreună cu oamenii din Sebeș, vom putea aduce transparența, profesionalismul și respectul în Primăria și Consiliul Local.
Oameni ca TINE schimbă Sebeșul în BINE!

ECHIPA USR – PLUS pentru Sebeș

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419