Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Dr. Mucea reclamă ”abuzul cras” prin care a fost destituit din funcție de către ”o echipă managerială de tip securisto-comunist” a Spitalului din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spital Alba Iulia02Fostul șef al secției de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia reclamă, în două postări pe rețeaua socială Facebook, că a fost destituit din funcție de către ”o echipă managerială de tip securisto-comunist”. Dr. Mucea se adresează și președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, pe care-l îndeamnă să-l întrebe despre serviciile secției pe care a condus-o (ATI) și pe ”primarul dumneavoastră pentru care eu am fost revocat”.

postare dr. Mucea”Profit de posibilitatea oferită de internet de a adresa un mesaj „de mulțumire” întregului corp medical superior al Spitalului Județean Alba pentru atitudinea de „susținere” a demersului meu vis-vis de abuzul cras la care am fost supus, de o echipă manageriala de tip securisto-comunist. În afara de dr. Sbera nimeni nu a avut curajul sa-si exprime poziția, oare din frica? Va amintesc că de aceea au murit oameni la Revoluție ca sa nu ne mai fie frica. Mai mult, unii din dvs. au mulțumit „din inima partidului” pentru încrederea acordată, iar alții au afirmat ca bolnava pentru care eu am fost revocat „poate sa stea în secția lui și 100 ani”. Îi doresc sa supraviețuiască bolnava atât pentru ca îi garantez ca el nu va supraviețui. Maine s-ar putea sa fie altcineva la rând. Asta merităm pentru ca nu știm să fim uniți și solidari. Îmi pare rău ca sunt coleg cu astfel de medici. Cu stima dr. Mucea!”, a scris, acesta, vineri, pe contul să de Facebook.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Tot vineri, dr. Ionel Mucea a scris un comentariu, la un articol (n.a. cu titlul Ion Dumitrel: Eu aș vrea să nu mai ajungem în situația în care dacă nu ai pe cineva, mori în spital) distribuit pe Facebook de către dr. Horea Timiș, în care fostul medic șef despre un primar pentru care el a fost revocat din funcție.

postare dr.. Mucea”Domnule Președinte, de ce credeți ca trebuie sa ai pe „cineva” în spital că daca nu mori cu zile?. Întrebați-i vă rog pe miile de pacienți care au beneficiat de asistenta medicala in secția TI, inclusiv pe primarul dumneavoastră pentru care eu am fost revocat. Nu numai noi avem obligații ci si pacienții si aparținătorii trebuie sa respecte programul secției stabilit prin lege, să nu jignească personalul medical de orice nivel, sa nu aibă pretenții exagerate care depășesc posibilitățile unui spital județean de categoria a 3-a. Ați renovat o parte din secțiile spitalului dar va asigur ca bolnavii nu vin la spital pentru condiții hoteliere ci pentru medicii aceia pe care dvs. și managera numită de dvs. îi blamați. Va întrebați de ce în ultimii ani au plecat atâția medici, parte in străinătate, parte in sistemul privat? Vă întrebați de ce sunt cozi imense la policlinica, de bolnavi care nu au posibilități sa acceseze sistemul privat și care așteaptă la cozi de la 3-4 dimineața, de ce la urgență se așteaptă 5-6 ore ca sa ți se ofere o consultație. De ce credeți ca adresabilitatea spitalului a scăzut drastic in ultimul an? Va rog sa solicitați de la spitalul „dvs.” numărul intervențiilor chirurgicale din primele 6 luni 2016, comparativ ceilalți ani. Poate ca atunci va veți da seama de deficientele in managementul spitalului, management îndreptat împotriva corpului medical. Cu deosebita considerație”, a scris dr. Mucea.

Citește și Când politrucii “operează” în spitalul din Alba, doctorii competenţi sunt destituiţi abuziv…

Citește și VIDEO: Ioan Lazăr, după revocarea din funcție a șefului secției ATI din Spitalul Județean Alba: ”Ion Dumitrel s-a comportat ca un președinte de CAP”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea