Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Ion Dumitel: Eu aș vrea să nu mai ajungem în situația în care dacă nu ai pe cineva, mori în spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a declarat, joi, la o întâlnire pe tema stării sistemului de sănătate din județ, că nu vrea să ”mai ajungem în situația în care <dacă nu ai pe cineva, mori în spital>, indifferent care este acel spital din județul Alba”.

Ion Dumitrel01”Pacienții nu vin la spital de dragul de a-i vedea pe ei (n.a. pe personalul medical), ci pentru că au nevoie. Și atunci, dacă noi băgăm bani, și nu sunt banii nici ai mei, nici ai Consiliului Județean, nici ai primarilor, sunt bani publici și sunt obligați, medici, asistente și infirmiere, să deservească pacientul. Eu aș vrea să nu mai ajungem în situația în care dacă nu ai pe cineva, mori în spital, indiferent care e acel spital din județul Alba”, a spus Ion Dumitrel.

Întâlnirea a fost prilejuită de începerea noilor mandate ale aleșilor locali, fiind convocată de Consiliul Județean Alba, la ea participând reprezentați ai primăriilor care administrează spitalele, conducerea acestor unități, reprezentanți ai angajaților din spitale, reprezentanți ai DSP și CAS Alba.

Dumitrel a transmis celor prezenți că toate eforturile trebuie să se îndrepte înspre pacienții care merg la spital și au nevoie de întâlniri.

”Cadrele medicale care lucrează în spitale trebuie să trateze pacienții la fel indiferent cum îi cheamă și indiferent care este poziția lor socială. Cu responsabilitate și respect”, a mai spus Dumitrel.

Președintele Consiliului Județean, instituție care administrează Spitalul Județean din Alba Iulia de șase ani de zile, a spus că investițiile în acest domeniu vor continua, amintind că se va construi o nouă secție de psihiatrie.

La întâlnire a participat și directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, respectiv prim-vicepreședintele Sanitas, Marius Sepi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea