Două locuri de joacă din Alba Iulia vor fi modernizate și dotate cu mobilier nou. Investiție de peste 300.000 de lei

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Primăria Alba Iulia a demarat procedura de achiziție pentru dotarea a două locuri de joacă din oraș. Echipamentele vor fi montate pe amplasamentul parcurilor pentru copii situate lângă Liceul Sportiv și în zona Ampoi 2. 

Modulele de joacă vor conține tobogane, turnuri, platforme de legătură, balansoare, bănci, figurine pe arc etc. Spațiile de joacă vor fi împrejmuite cu gard de lemn, iar suprafața de călcare din interior va fi din material cauciucat și antiderapant. 

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

”Știu că timpurile au schimbat obiceiurile, iar tehnologia, telefonul și tableta au devenit un reflex pentru timpul liber al copiilor. Noi îmbrățișăm ideea că joaca adevărată nu poate fi ocolită și uitată. În afară de faptul că întreținem, trecem la a moderniza și schimba locuri de joacă intens exploatate sau care au avut de-a face cu nechibzuința unora. Toate aceste suprafețe de joacă vor respecta standardele de siguranță și vor fi însoțite de reguli de utilizare.”- Voicu Paul, viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia. 

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Contractul presupune și dezafectarea elementelor vechi, iar perioada de garanție este de doi de la recepția finală a lucrărilor. Investiția este estimată la 364.420 lei, fără TVA, iar ofertele se pot depune până la 18 august 2020, ora 15:00.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419