Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Dosarul lui Alin George Bian rămâne pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. ÎCCJ a respins cererea de strămutare formulată de fiul fostului şef de la ANOFM

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dosarul în care fiul fostului secretar de stat Silviu Bian este judecat pentru vătămare corporală din culpă rămâne în continuare pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, au decis magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). Aceştia au respins solicitarea lui Alin George Bian de strămutare a dosarului în alt judeţ. Tânărul Bian a motivat că în Alba, în cazul său, justiţia ar putea fi influenţată de articolele apărute în presă.

„Respinge, ca nefondată, cererea formulată de petiţionarul Bian George Alin pentru strămutarea judecării cauzei ce formează obiectul dosarului nr.6753/176/2010, al Judecatoriei Alba Iulia. Obligă petiţionarul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat . Definitivă”, se arată în minuta instanţei din 9 mai 2012.

Următorul termen la Judecătoria Alba Iulia este fixat pentru 22 mai 2012 când instanţa este aşteptată să se pronunţe şi asupra solicitării părţii vătămate de schimbare a încadrării din „vătămare corporală din culpă” în „omor din culpă”.

În noaptea de 30 iunie spre 1 iulie 2008 George Alin Bian a fost implicat într-un accident de circulaţie în Alba Iulia. Tânărul, care la acea dată avea numai 18 ani şi îşi luase recent permisul de conducere, conducea un autoturism BMW şi nu a acordat prioritate unui bărbat în vârstă de 62 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni, accidentându-l grav. În urma impactului, victima, Ioan Man, a suferit “fractură parietală dreaptă şi fractură deschisă gambă dreapta”, iar potrivit medicilor legişti necesita 55 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare. După aproximativ două luni de la producerea accidentului, în septembrie 2008, bărbatul a murit la spital. Alin George Bian a fost trimis în judecată în 12 iulie 2010. El susţine  că nu este vinovat de producerea accidentului în urma căruia a murit un om.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea