Rămâi conectat

Actualitate

Dosare penale pentru doi tractoriști din Alba, surprinși conducând fără permis sau cu numere de înmatriculare false

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri seară, poliţiştii din cadrul Sectiei 8 Poliţie Rurală Şpring au oprit în trafic, pe raza comunei Daia Română, un tractor condus de I.G., de 39 ani, din Daia Română.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de  conducere’’, fapta prevăzută şi pedepsită de articolul 86 aliniatul 1, din O.U.G. 195/ 2002 republicată.

Cu doar câteva ore mai devreme, agenţii Postului de Poliţie Şona au oprit pentru control, pe DC 26 – Şona, un tractor care tracta o remorcă neînmatriculată în circulaţie.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii au stabilit faptul că ansamblul de autovehicule era condus de B.M., de 41 de ani, din Şona, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că plăcuţele cu numere de înmatriculare aplicate tractorului aparţin unui alt autoturism.

În continuare, faţă de B.M., se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat’’ şi ,,punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 85,  alin. 1 şi 2, din O.U.G. 195/2002 Republicată.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea