Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Dosare penale pentru doi conducători auto din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

masina politieLa data de 15 iulie, agenţii Biroului Rutier Alba Iulia, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea, de către Adrian C., de 36 de ani, din Alba Iulia, a infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are permisul de conducere suspendat.

Potrivit IPJ Alba, „din verificările efectuate de poliţişti în baza de date a I.P.J: Alba, a rezultat faptul că Adrian C. are dreptul de a conduce autovehicule suspendat începând cu data de 06.06.2013 şi nu a predat permisului de conducere la Serviciul Rutier Alba.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are permisul de conducere suspendat”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, al. 2, din OUG 195/2002.

În noaptea de 15/16 iulie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, l-au oprit în trafic,  pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, pe Eugen C., de 32 ani, care in urma testării cu aparatul echilotest s-a dovedit ca avea o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

foto arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea