Rămâi conectat

Curier Județean

Doi bărbaţi din Ocna Mureș arestaţi preventiv pentru tâlhărie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Ocna Mureş  au fost sesizaţi, miercuri, în jurul prânzului, despre faptul că, prin acte de violenţă, două persoane au sustras o capră de la o stână aparţinând unui bărbat din comuna Unirea, judeţul Alba.

Imediat, după sesizare, poliţiştii din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică aflaţi în serviciul de patrulare intercomunală s-au deplasat la stâna respectivă, iar din primele cercetări efectuate la faţa locului, au stabilit că principalii suspecţi sunt Vasile R.V. (36 ani) şi Andrei P. (32 ani), ambii cu domiciliul în Ocna Mureş.

Aceştia s-au deplasat cu un taxi la stâna respectivă de unde, fără aprobarea ciobanului, au luat o capră şi sub ameninţarea unui cuţit l-au obligat pe C.F. domiciliat în comuna Unirea, aflat la stână, să-i transporte cu maşina sa personală până în localitatea Ocna Mureş, unde au valorificat animalul.

După identificare poliţiştii au acţionat pentru prinderea suspecţilor iar asupra lui Andrei P. s-a găsit un cuţit de bucătărie.

În data de 25 decembrie 2013, ambii suspecţi au fost reţinuţi pe bază de Ordonantă de reţinere, pentru 24 de ore şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie judeţean Alba, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate, fapte pedepsite de art. 211 şi art.189 Cod penal.

Având în vedere faptele săvârşite, în baza probelor administrate, la data de 26 decembrie 2013, poliţiştii i-au prezentat pe Vasile R.V. şi Andrei P. procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au promovat propunerea către Judecătoria Aiud, care a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea