Rămâi conectat

Sport

Doar conjudeţenele din Seria a 4-a a Ligii a 3-a evoluează în weekend: Performanţa Ighiu, pe „Cetate” cu CSM Lugoj, Metalurgistul Cugir – deplasare la Ineu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cum Industria Galda de JMetalurgistul Cugir - Performanta Ighiu 10os stă iarăşi, în acest final de săptămână vor evolua doar reprezentantele judeţene din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, unde lupta pentru promovare rămâne încinsă, după derby-ul de sub Drăgana şi pasul fals făcut pe propriul teren de gruparea din Banat, învinsă acasă de Cetate Deva.

ASU Politehnica rămâne lider cu trei etape înainte de finalul întrecerii, cu 55 de puncte, urmată la o lungime distanță de Performanța Ighiu, care mai are însă de jucat doar două partide în acest sezon. Pe poziția a treia, cu 51 de puncte, rămâne Metalurgistul Cugir.

*Performanţa Ighiu – CSM Lugoj (locul 9, 34 de puncte), sâmbătă, ora 18.00, pe “Cetate”. Ighienii s-au încărcat pozitiv după ce au dat lovitura în derby-ul judeţean şi speră în continuare la promovare, calculele făcându-se şi prin prisma deplasării primei clasate la Craiova. Din distribuţia gazdelor vor absenta Potopea (exclus din lot), R. Moga şi Fetiţa – suspendaţi. “Lupta pentru promovare este relansată în mare măsură acum, după rezultatele din ultima etapă şi cred că toate trei echipele de pe podium mai deţin şanse. Ştim că nu va fi o partidă dinainte câştigată cu CSM Lugoj, dar victoria este obligatorie şi suntem pregătiţi să o obţinem”, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi înaintea ultimei reprezentaţii interne a primului sezon petrecut în Liga a 3-a.

*CS Ineu (locul 11, 28 de puncte) – Metalurgistul Cugir, sâmbătă, ora 18.00. Dezolarea este cuvântul de ordine în tabăra “roş-albaştrilor” în urma înfrângerii de marţi, cu Performanţa Ighiu, ce a lăsat urme adânci. Metalurgistul a coborât pe ultima treaptă a podiumului, îndepărtându-se decisiv de accederea în Liga a 2-a. Vor lipsi Bold – suspendat şi I. Radu (nu se va mai conta pe serviciile sale în acest final, din diverse motive). “Va fi foarte foarte greu să ne revenim în plan psihic după eşecul nemeritat cu Performanţa, este clar că nu suntem într-o situaţie fericită. Încercăm însă să ne batem până la capăt, să câştigăm cele trei meciuri rămase de disputat. La Ineu ne aşteaptă o deplasare dificilă, împotriva unei formaţii ce a pierdut în prelungiri cu ASU Poli, dar noi trebuie să dovedim caracter şi să jucăm până la capăt”, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea