Director nou la Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba: Sorin Vlad vine la conducerea instituției, după pensionarea lui Traian Matiș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Sorin Vlad este noul director al Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Alba, începând de miercuri 5 august 2020, după pensionarea lui Traian Matiș.

Începând din 5 august 2020, la conducerea Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Alba a fost numit în funcția de director Sorin Vlad. Până la data menționată funcția de director a fost ocupată de Traian Matiș, care s-a pensionat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Noul director, în vârstă de 37 de ani, este de profesie inginer, angajat al S.G.A. Alba, Șef Birou Exploatare Lucrări, Urmărirea Comportării în timp a Construcțiilor și Siguranța Construcțiilor Hidrotehnice.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Sorin Vlad este absolvent al Facultății de Hidrotehnică din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, dar și de studii post universitare în Securitate Ecologică, la Centru pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului în Domeniul Dezvoltării Durabile din cadrul Universității Tehnice, din Cluj Napoca.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

albaiulian 4 august 2020 at 17:11

SGA Alba ar trebui desfintat iar atributiile sale sa fie preluate de Agentia de Mediu Alba. Asa este in toate tarile din Europa de Vest.

sile 5 august 2020 at 13:44

Din pacate,se confirma din nou faptul ca politica si coruptia merg mana in mana.O victorie a detinatorilor de balastiere (legali sau mai putin) impreuna cu factorii politici aflati la putere, de a promova in conducerea institutiilor statului persoane aservite intereselor acestora.O noua infrangere a incercarilor de a intra intr-o normalitate fireasca,asteptata de noi toti a institutiilor statului roman

Comentariile sunt oprite