Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Dinamo – Volei Alba Blaj 3-0 *În „Mica Romă” toate energiile pentru play-off

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Dinamo cupa168Volei Alba Blaj a pierdut şi returul din sferturile Cupei României cu Dinamo, scor 0-3 (14-25, 22-25, 11-25) şi urmează ca echipa din „Mica Romă” să se concentreze exclusiv pe play-off şi duelurile cu CSM Bucureşti care debutează sâmbătă, 8 martie la Blaj. Este al patrulea joc în această stagiune în care gruparea din Alba pierde în compania participantei în Champions League.

Junioarele clubului din „Mica Romă” au dat o replică decentă vicecampioanei, mai ales în setul doi când au fost în avantaj, conducând la un moment dat 21-19. „Sunt foarte mulţumit de modul cum au evoluat fetele având în vedere valoarea adversarului nostru precum şi fapptul că am utilizat 3 junioare şi nu am avut libero. În setul al doilea am chiar condus până aproape de final. Una peste alta a rezultat o evoluţie onorantă” a spus secundul Ugliesa Segrt care a avut la dispoziţie în speţă Miroslava Kijakova, Florencia Busquets, Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Ramona Rus, Sorina Mocan şi Alexandra Biriş.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea