Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Dinamo – Volei Alba Blaj 0-3 | Echipa din „Mica Romă”, repetiție pentru marele derby cu CSM București

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat meciul din deplasare cu Dinamo București, scor 3-0 (25-19, 25-20, 25-22), în fapt o repetiție pentru examenul de foc de joi, derby-ul extern cu rivala CSM București, meci în care se va decide soarta titlului.

Cu gândul la marele meci cu rivala, formația lui Darko Zakoc nu a strălucit în această confruntare în care oponentele au pus probleme în seturile doi și trei, însă Blajul a mărit ritmul în finalurile seturilor atât cât a avut nevoie.

Dinamo s-a menținut aproape de mult mai valoroasele adversare în setul secund, până la 19-20, iar în al treilea parțial a condus în câteva rânduri chiar la 4 puncte diferență: 16-12 și 20-16, fiind nevoie de 5 puncte consecutive ale opoenentelor pentru ca lucururile să intre în făgașul normal. Ioana Baciu a fost cea mai bună echipieră a oaspetelor, cu 22 de puncte reușite.

Echipa din “Mica Romă” rămâne lider în Divizia A1, cu două puncte avans, iar următorul meci îl va avea joi, 25 aprilie, împotriva deținătoarei campionatului, în direct la Digi Sport.

Dar iată ordinea jocurilor ce urmează pentru voleibalistele conduse de Darko Zakoc până la finalul stagiunii:

deplasare la CSM București (joi, 25 aprilie, ora 18.00), acasă cu CSM Târgoviște (miercuri, 1 mai), deplasare la Bacău (sâmbătă, 4 mai), acasă cu Dinamo (luni, 6 mai) – restanță din etapa întâi a fazei secunde; acasă cu CSM Lugoj (miercuri, 8 mai).

Volei Alba Blaj: Lora Kitipova – Ioana Baciu, Maja Aleksic, Sonja Newcombe, Mariya Karakasheva, Nneka Onyejekwe, Viktoriya Delros (libero); au mai jucat Ramona Rus, Nada Ninkovic, Aleksandra Cirovic, Ana Lazarevic. Antrenor Darko Zakoč.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea