Rămâi conectat

Sport

Din retur, Metalurgistul Cugir joacă sâmbăta pe teren propriu! Primul meci, în 2 martie, cu Crișul Chișineu Criș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând din această primăvară, Metalurgistul Cugir va susține sâmbăta jocurile de pe teren propriu, în loc de vineri, cum fusese în sezoanele anterioare din eșalonul terț, inclusiv în prima parte a campionatului.

În consecință, jocul din runda inaugurală a returului, cu Crișul Chișineu Criș, echipă clasată pe ultima treaptă a podiumului Seriei a 4-a a Ligii a 3-a, se va desfășura sâmbătă, 2 martie, de la ora 15.00, sub Drăgana. “Roș-albaștrii” au cu un punct mai puțin decât oponenta arădeană și au iernat pe poziția a 5-a a ierarhiei, cel mai bine dintre competitoarele din Alba.

În intersezon, cugirenii au reușit o campanie de achiziții importantă, înregimentându-i pe uniriștii Vitinha, I. Grozav și P. Păcurar, alături de Ov. Morariu, Cîrstean, Bold și Lang. “Se anunță un retur foarte echilibrat, noi ne propunem să rămânem în bătălia pentru locurile fruntașe. Am reușit transferurile unor jucători cu experiență și personalitate, fotbaliști care vor aduce un plus valoric echipei noastre”, a menționat antrenorul Călin Moldovan, într-o emisiune la Radio Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea