Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Din ce școli provin cele ȘAPTE clase din Alba în care s-au depistat cazuri COVID-19. Orele, mutate în mediul ONLINE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din ce școli provin cele ȘAPTE clase din Alba în care s-au depistat cazuri COVID-19. Orele, mutate în mediul ONLINE

Inspectoratul Școlar Județean Alba monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel județean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice.

Prin urmare, în săptămâna 20-25 septembrie 2021 , în conformitate cu datele transmise de unitățile de învățământ, toate cele 465 de unități de învățământ vor funcționa în scenariul 1. Consiliile de administrație de la nivelul fiecărei unități de învățământ adoptă propunerile de scenarii și, implicit, schimbarea acestora, în funcție de analiza situației epidemiologice efectuate de către direcțiile de sănătate publică și Institutul Național de Sănătate Publică, de infrastructura și de resursele existente în fiecare unitate de învățământ.

Reamintim că, potrivit ordinului comun al ministrului educației și al ministrului sănătății nr. 5.196/1756/03.09.2021, criteriul epidemiologic în baza căruia unitățile/instituțiile de învățământ stabilesc unul dintre cele trei scenarii de funcționare este rata incidenței cumulate, respectiv: numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1.000 de locuitori.

La nivelul județului Alba, un număr de 7 elevi au fost testați pozitiv, cursurile cu prezență fizică fiind suspendate, conform art.6 din ordinul precizat, în 7 clase din unitățile de învățământ: Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” Blaj, Liceul Teoretic „David Prodan” Cugir, Liceul Teologic Greco-Catolic „Sf. Vasile cel Mare” Blaj și Colegiul Tehnic Apulum Alba Iulia.

În rândul angajaților din sistemul de învățământ din județul Alba 4 persoane au fost testate pozitiv.

Data de referință pentru aceste informații este 17 septembrie 2021, ora 13.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea