Ziarul Unirea

Despre bărbaţi: zece lucruri pe care ar trebui să le cunoşti

    Bărbaţii sunt firi complicate şi greu de înţeles uneori, din cauza comportamentului lor schimbător şi a atitudinii macho pe care o afişează pentru a atrage atenţia fetelor. Cu toate acestea, există anumite lucruri pe care trebuie să le cunoşti şi care sunt universal-valabile pentru absolut toate persoanele de sex masculin.
Zece lucruri pe care trebuie să le ştii despre bărbaţi
1. Bărbaţii se gândesc la sex o dată la 30 de secunde. Da, este adevărat! Băieţii au fantezii sexuale cu prietena ta cea mai bună, cu fata pe care o urăşti cel mai mult şi, în general, cu toate persoanele atractive de gen feminin.
2. Şi bărbaţii bârfesc. Îndreaptă-ţi atenţia spre alte lucruri şi vei vedea că până şi ei ajung să cadă în tentaţia bârfei suculente.
3. Menstruaţia nu este un subiect bun de discuţie pentru bărbaţi, pentru că aceştia se simt stânjeniţi de tema în cauză.
4. Toate persoanele de sex masculin urăsc foştii iubiţi ai partenerelor actuale. În ciuda tuturor eforturilor depuse, rezultatele nu sunt favorabile niciodată.
5. Lipsa de punctualitate atârnă greu în balanţa unui bărbat. Chiar dacă vei arăta superb, faptul că ai stat ore să te aranjezi şi l-ai făcut să aştepte mai mult de zece minute a distrus armonia dintre voi.
6. Bărbaţii nu ştiu care sunt nuanţele violet, purpuriu sau beige… Pentru ei există doar mov, roşu şi portocaliu.
7. Cele mai la îndemână cadouri, pe care bărbaţii le cumpără întotdeauna de ziua iubitelor lor, sunt florile şi ursuleţii de pluş. Ideea cu florile este drăguţă, însă, discuţiile apar atunci când partenerii nu nimeresc florile preferate.
8. Bărbaţilor le este teamă de refuz; motivul pentru care aceştia se fâstâcesc până invită la o întâlnire femeia de care se simt atraşi este faptul că riscă să se înfrunte cu un mare “NU”.
9. “Şi băieţii plâng câteodată” este un vers dintr-o melodie şi este adevărat. Da fetelor, bărbaţii plâng, însă nu fac acest lucru în public şi nici nu vor recunoaşte vreodată. Dar, până la urmă, sunt oameni care au sentimente şi când sunt răniţi, plâng. Totuşi, nu se smiorcăie la fel de des că fetele.
10. Bărbaţii nu îşi amintesc vorbele aruncate într-o ceartă. Chiar dacă vei încerca să-i explici motivele pentru care ţipaţi unul la altul, acesta nu îşi va aminti nimic din ce i-ai spus.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

herpderp 11 februarie 2012 at 1:16

iar articole de spalatcreierele femeilor ?

Comentariile sunt oprite